Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prodajem 4 knjige za ispit 1.6 "Poreski sistem" (Poreski sistem, Poreski zakoni - zbirka propisa br.1, Računovodstvena praksa 4-5, Računovodstvena praksa 11-12) i 1 knjigu za ispit 1.5 "Sprovođenje revizorskih procedura" (IFAC-ov etički kodeks) upola cene. Prodajem sve skupa (ili makar 4 od 5), a ne pojedinačno.

U pitanju su najnovija izdanja iz 2014 i 2015 (znači najsvežija izdanja koja postoje, u korak sa najaktuelnijom pravnom regulativom) + sve knjige su ganc nove, maltene neotvorene.

Pozdrav svima,
Nova sam ovde i dobro bi mi dosla sva moguca pomoc :)
U decembru planiram da krenem sa polaganjem ispita za zvanje Racunovodja, i polagala bih 1.1. Evidentiranje finansijskih transakcija i 1.3. Priprema finansijskih izvestaja.
Literaturu sam delimicno nabavila posto je doslo do izmena. SAT i Racunovodstvo 1, kao i Kontni okvir prirucnik za primenu 1 i 2. Ostao mi je jos prirucnik o prakticnoj primeni, ukoliko ga neko prodaje neka me kontaktira.
Ako neko ima bilo kakva upustva u vezi sa spremanjem ispita, ispitna pitanja, savete...molim vas da me kontaktirate. Moj mail je ivkostic82@gmail.com
Hvala
:bye:

Jel ima neko da nije dobio rezultate iz 2.6? Jel svima šalju na adresu ili samo onima koji su polozili??

cao kolega nadam se da si uspeno prosao polaganje..Imam u planu da 2.6 polazem u decembru jel mozete samo da me uputite iz kojih knjiga ste spremali poreze,kao i da zamolim sve koji imaju primer testa za 2.3 iz bilo koje godine cisto da znam sta me ceka..Vidimo se svi u decembru...Svi koji zelite da pomognete ili razmenite misljenja u vezi spremanja 2.3 2.6 2.9 javite se na risticnikola.ristic17@gmail.com

Da prenesem utiske sa danasnjeg ispita 2.2.
Sve vec vidjeno. Ponavljaju se zadaci i pitanja iz prethodnih rokova. S tim sto sam ja imala samo ispitna pitanja iz 2011 i 2010. Ali, u principu to je to.

Ispit 2.6., malo izmenjen u odnosu na prethodne rokove ( takodje posedujem samo ispitna pitanja iz 2010 i 2011). Ali, ko je ucio teoriju iz Zakona, a ne iz ispitnih pitanja, mogao je da se snadje.

Koliko sam razumeo savet za 2.6 ucenje teorije iz zakona..Ako vam nije tesko napisite i za nas ostale koje su to poslednje knjige iz kojih treba spremati 2.6

Back