Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Priznaju neke ispite u zavisnosti sta si zavrsila. Ja jesam podnosila zahtev, ali ipak sa njima proveri sta ti je potrebno od dokumenata. Znacice ti to jer smanjujes broj ispita koje polazes. Ne znam sta bih ti preporucila jer te to ceka pa ceka, pre ili kasnije. Imas neke ispite koje ne mozes da polazes ukoliko nisi polozila neke "uslovne", ali to sve imas na njihovom sajtu pa proveri.
Postovane kolege, u junskom roku bih prijavila neke od ispita za ovlascenog racunovodju. Da li je mozda neko podnosio zahtev za priznavanje ispita sa fakulteta, i sta priznaju? I jos jedno pitanje, sta preporucujete da se prvo polaze i koliko ispita moze da se spremi za jedan rok. Hvala. Pozdrav, Bilo kakav savet, knjiga ili skripta bile bi od pomoci. Mejl - jasmina.melentijevic@gmail.com

- - - - - - - - - -

Što se tiče knjiga, ovde možeš sa kolegama koji to čuvaju da razmenjuješ i slično. Retko ko od nas kupuje knjige jer im cena nije mala. Ja bih ti rado nešto dala da imam. Ja to prosledim dalje tako da nemam ništa od ispita koje sam položila.
Postovane kolege, u junskom roku bih prijavila neke od ispita za ovlascenog racunovodju. Da li je mozda neko podnosio zahtev za priznavanje ispita sa fakulteta, i sta priznaju? I jos jedno pitanje, sta preporucujete da se prvo polaze i koliko ispita moze da se spremi za jedan rok. Hvala. Pozdrav, Bilo kakav savet, knjiga ili skripta bile bi od pomoci. Mejl - jasmina.melentijevic@gmail.com

LITERATURA I PRIPREMNI MATERIJAL ZA 2.7 i 2.8.
Kontakt : 066370446

Da li biste mogli da i meni prosledite materijal na petarpirot.pp@gmail.com? Unapred hvala

- - - - - - - - - -

Da li biste mogli da i meni prosledite materijal na petarpirot.pp@gmail.com? Unapred hvala

I meni drugari treba samo taj pripremni materijal za 2.7. Samo mi je to ostalo da položim...pa ako neko ima bilo bi super da mi preosledi: :worth: moj meil je biljana.borocki@gmail.com

Pozdrav kolege!

Da li neko prijavljuje 2.4 za jun?
Zvao sam Savez, rekose da se polaze po staroj knjizi, ali su pominjali i neku skriptu!?!

Da li neko zna nesto o toj skripti, da li je zvao Savez i da li ima istu informaciju kao ja?

Hvala unapred!

Ako nekome treba stara knjiga (izdanje 2000) neka me kontaktira na skype-u (nick: hourlion)pa cemo izvrsiti primopredaju.

zdravo vukosavasrtk da li moze meni 1.4. ispitne kombinacije mnoooogo bi mi znacilo hvala

- - - - - - - - - -

da li neko zna kad ce odprilike poceti junski ispitni rok, s obzirom da je januarski poceo u decembru a svaki dan vise za ucenje dobro dodje?

Pozdrav koleginice, ja par dana nisam bila ovde na forumu, tako da sma tek sada vidjela ovo što si napisala. Imam nekih kombinacija za 1.4. Moj mejl je vukosavasrtk@gmail.com. Javi mi me pa ti šaljem sve što imam. :D

- - - - - - - - - -

Do kada je prijava ispita za junski rok? Jel do kraja aprila?

Prijava je do 15.05.2015.

zdravo vukosavasrtk da li moze meni 1.4. ispitne kombinacije mnoooogo bi mi znacilo hvala

- - - - - - - - - -

da li neko zna kad ce odprilike poceti junski ispitni rok, s obzirom da je januarski poceo u decembru a svaki dan vise za ucenje dobro dodje?

Ispitni rokovi su decembar i jun! Ispiti su nedeljom. U decembru ispiti su bili 30.11 i 07.12.2014. Ja očekujem ove godine da budu 31.05. i 07.06.2015. :confused: :bye:

Kolege molim Vas za pomoć za ispit iz Poreza, ako ima neko vremena pa da mi odgovori na sledeće:
1. ako je kupac mobilnih tel. obveznik PDV-a i daje ih zaposlenima kako bi koristili za posao, da li ima pravo na odnitak prethodnog poreza?
2. isto je pitanje i za opremanje poslovnog prostora pri kupovini tepiha i kanc.stolova?
Hvala unapred.

Kolege, pozdrav !!! Spremam prijavu ispita za Jun 2015 (2.1 i 2.2) Vidim na sajtu da se odrzavaju u Junu mesecu. Molim Vas za pomoc ? Da li neko zna kada odprilike budu odrzani ovi ispitu u junskom roku. Interesuje me zbog plana pripremanja istih (Da li pre 15. juna ili u drogoj polovini Juna) HVALA!!

U decembru su bili 30.11 i 07.12!!! Tako da nam se može desiti nešto slično i u maju 31.05. i 07.06 :sad2: Ali na sjatu još stoji raspored od decembra :dash:

Prvo bih zelela da se zahvalim sjajnim i predivnim osobama koje su mi poslale na mail literaturu za polaganje ispita iz prvog nivoa ali su mi javili naknadno da zbog radnog iskustva taj nivo preskacem pa sad se spremam da polazem neki ispit iz dela 2.1 do 2.9 ali su mi priznati ispiti 2.1 2.4 i 2.5.

Kako vec neki ljudi ovde znaju ja sam trudnica sad vec u 7 mesecu i sve mi je teze da prikupljam literaturu - bila sam danas do ekonomskog faxa tj do antice i nista od literature nisu imali a u savezu su mi ponudili knjige po ceni od 4800 din sto je za moje mogucnosti previse.

Zato molim ljude koji mogu da mi pomognu da mi proslede bilo sta to imaju od literature za polaganje ispita za 2 nivo osim za predmete 2.1 2.4 i 2.5. na mail chilly87bg@yahoo.com
Kako je ispitni rok na kraju meseca molim da sto je pre moguce me neko kontaktira jer trebam sto pre da pocnem da ucim a ne znam odakle da pocnem.
Ukoliko neko ima neke skripte rado bih otkupila.

Hvala unapred mnogo!!!!

Postovani,

Da li neko ima i/ili prodaje polovnu literaturu za ispite 1.6,1.8 ili 1.9 (I stepen )za zvanje racunovodja ? Ostale ispite za ovaj nivo sam polozio i imam knjige tako da postoji mogucnost i razmene knjiga. Molim sve ljude dobre volje koji imaju skripte,pitanja ili knjige da se jave na telefon 063 254 456. Unapred hvala,Srdjan

Back