Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mолим све добре људе који поседују књиге за полагање испита за звање "Гуштер" , тј. Рачуновођа :) , да ме контактирају на мејл адресу racunovodja.2015@gmail.com

Кандидати за стицање звања Рачуновођа полажу следеће предмете:

1.1 Евидентирање финансијских трансакција
1.2 Информације за менаџмент контролу
1.3 Припрема финансијских извештаја
1.4 Рачуноводство трошкова
1.5 Спровођење ревизорских процедура
1.6 Порески систем
1.7 Управљање кадровима и системима
1.8 Састављање финансијских извештаја*
1.9 Планирање, контрола и менаџмент перформанси**

Примам све, и поклоне и половне књиге и ако неко може да позајми да копирам , такође, од велике помоћи су и примери тестова са полагања ако неко има а није му мрско да подели са мном.

Унапред хвала !

Molim pomoć oko polaganja ispita za Intrenog Revizora pri Komori Ovlašćenog Revizora.
Molim razmenu iskustva povodom ove teme.
Takodje, molim ukolio je nekom poznata opcija da li negde može da se volontira u ovoj oblasti radi sticanja praktičnih znanja i samim tim olakašanja prilikom savladavanja teoretskog znanja.
Hvala unapred.

Poštovane kolege da li neko ima primere ispitnih pitanja za 1.9 i da li neko sprema 1.9 za jun. Svaka pomoć je dobro došla, ako imate možete miposalti na mejl vukosavasrtk@gmail.com! Hvala
Ako nekome treba imam ispitnih kombimacija za 1.4, 1.8 i 1.7. :)

Ja krecem da ucim ispit 1.9, ima puno racunanja, pa cemo se dopunjavati....
i treba m i i 1.8, cujemo se preko mail-a.
Pozdrav!

- - - - - - - - - -

Pozdrav za sve kolege :bye:
Moze li neko da mi pomogne? Potrebna mi je literatura za ispit 1.6 PORESKI SISTEM
Ako nekom treba imam literaturu za ispite 1.5 1.7 1.9 1.4

Ja imam nesto od testova iz ranijih godina,,, javi mi se na bekana82@live.com, a meni treba pomoc oko 1.9, ako si to vec polagala.
Pozdrav!

drage kolege i koleginice dali mozda neko od vas ima nesto vezano ispite 1.1 i 1.3 :D

poslala sam ti mejl,si dobila_sanjanjezin:klap:

- - - - - - - - - -

Koleginice pozdrav, da li imaš nešto od testova za 1.5 i 1.9? Pozdrav
meni bi dobro dosla literatura za 1.7 1.4 tanjam78

- - - - - - - - - -

poslala sam ti mejl,si dobila_sanjanjezin:klap:

- - - - - - - - - -

meni bi dobro dosla literatura za 1.7 1.4 tanjam78

nemam nista osim prirucnika za primenu kontnog okvira za srednja mala i mikro preduzeca izd.2014,pozdrav za vukosavasrtk.ako nesto nabavim javljam ti

Back