Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam zavrsila drzavni fax i priznali su mi 4 ispita, mojoj drugarici su priznali 5 a isto je zavrsila drzavni ali nismo ista generacija. Mislim da mozes da racunas na jedno 4-5 ispita ali moras da im predas plan i program ispita sa faxa pa ti onda oni na osnovu toga odgovore. Ispiti se naravno placaju,a ako kod njih kupujes literaturu i to debelo platis. Za knjige i skripte mozes da se snadjes ovde na forumu. Pre svakog ispitnog roka se odrzava pripremna nastava koja se naravno placa. Informacije oko cena imas na sajtu saveza
http://www.srrs.rs/

Morate podneti zahtev komisiji u Savezu kako bi razmotrili da li Vas mogu osloboditi od negog ispita, sa Ekonomskim fakultetom (Drzavnim) 4 ispita, dok je sa privatnim fakultetima malo drugacije....

- - - - - - - - - -

Kolege imali neko skriptu za kadrove bas bi mi znacilo, hvala u napred:zelenko2:

Mislim da imam ja skriptu za Upravljanje kadrovima, javi se na mail bojanp31@gmail.com
Mada sam ipak misljenja da moras gradivo proci kroz knjigu, ja sam ovaj ispit polagao u Decembru 2014

SD card can enlarge the space of our cell phone, computer, camera and other devices for which it is widely used on our daily life. However, it is not absolutely safe to use it. Sometimes, SD card can be damaged for that some reasons. What the bad result caused by this is that all files on the corrupted SD card are lost. Do not worry about this, you can recover all the deleted SD card files with the help of some SD card recovery.
Step 1 Download the CardRecoveryPro and open it.
Step 2 Connect the device and select the destination folder.
Step 3 Scan and select the files you want to recover.
Step 4 Press recover and get what you want.

- - - - - - - - - -

Svaka čast čestitam. Odakle ste spremali poreze? Ja ih planiram za jun.

Kolega,

Za Poreski sistem, procitao sam komplet sve zakone (porez na dobit,pdv,dohodak gradjana i porez na imovinu), kopirao sam sve primerke racunodstvene prakse brojevi iz 2014 godine koji su preporucili iz saveza imas na sajtu njihovom u delu preporucena literatura.
Inace sam provezbao sve zadatke i napravio up date skriptu sam sa sve mogucim zadacima koji se mogu pojaviti na ispitu sa poslednjim %poreskim stopama, te mi je to bilo od velike vaznosti. Svi zadaci koje sam vezbao iz skripte u manje vise slicnoj formi su se pojavili na ispitu......

Molim kolege koje su polagale ispite za sticanje zvanja Ovlascenog racunovodje da mi posalju bilo sta od literature neophodne za spremanje ispita na melentijevic@eunet.rs.Takodje neka se javi i ako neko prodaje neophodnu literaturu.
2.1 Pripremanje finansijskih izvestaja
2.2 Finansijske informacije za menadzment
2.3 Upravljanje kadrovima
2.4.Informacioni sistemi
2.5 Korporativno i poslovno pravo
2.6 Poreski sistem
2.7 Finansijski menadzment i kontrola *
2.8 Finansijsko izvestavanje **
2.9 Revizija i interna kontrola
Bilo kakve informacije o ispitima bile bi od koristi.
Unapred hvala.
Pozdrav.

Back