milenasb86
Početnik
- Poruka
- 12
Jel ima neko od kolega da je zavrsio Ekonomski fakultet u Nisu? Interesuje me koje ispite su priznavali da ne moram da polazem. Unapred hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima neko od kolega da je zavrsio Ekonomski fakultet u Nisu? Interesuje me koje ispite su priznavali da ne moram da polazem. Unapred hvala!
Prodala bih kopiranu knjigu za 2.9 ( testove i moje beleske saljem gratis)
Cena bi bila samo onoliko koliko sam ja platila kopiranje.
Ako nekome trebaju testovi za 2.9 mogu da posaljem na e-mail.
Pitanje za kolege koji spremaju ispit 2.9:
Da li je odgovor na pitanje: "OPIŠITE STANDARDNI POSTUPAK REVIZIJE-PO FAZAMA" sledeći:
1, doneti odluku o (ne)prihvatanju revizijskog angažmana
2. pismo klijentu o angažmanu
3. razumeti klijentovo poslovanje i postojeće okolnosti privređivanja
4. opšti analitički pregled
5. shvatiti računov. sistem i oceniti strukturu interne kontrole
6. testirati sistem interne kontrole
7. sušštinski testovi
8. kompletiranje (pregled)
9. izveštaj
uz kratko objašnjenje svake faze?
Izvor: Andrićeva knjiga
Koji si smer zavrsila? Mislim da od toga zavisi? Ja sam poslovna ekonomija to je za program po starom...Meni su priznali 5 ispita, od 2.1 do 2.5.
Pozdrav.
Jel ima nekog da prodaje knjige za ovlascebog ravcunovodju od 2.1 do 2.9 oblasti?[/
QUOTE]
Prodajem skriptu i knjigu za ispit 2.3 Upravljanje kadrovima.
Dragana
dsrdija@yahoo.com
065 518 09 09
Maki26,I ja bih tako odgovorila na postavljeno pitanje.
Maki26,
odgovor na ovo pitanje je sledeci:
1. Planiranje revizorskog pristupa.
2. Izvođenje kontrolnih testova.
3. Izvođenje analitičkih procedura i suštinskih testova.
4. Završna faza revizije i Izveštaj.
uz objasnjenje svake faze.
Koji si smer zavrsila? Mislim da od toga zavisi? Ja sam poslovna ekonomija to je za program po starom...
Koji si smer zavrsila? Mislim da od toga zavisi? Ja sam poslovna ekonomija to je za program po starom...
Imam jos jedno pitanje za sad dok ne vidim koje ispite treba da polazem. Ispite koje ti priznaju platis isto samo sto ne polazes?
Da...platiš ali ne polažeš.