Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.probux.com/?r=Milos753

Dovoljno vam je da dnevno budete na njemu samo 5 minuta... Imate dnevno oko 30 reklama ( zelenih, ljubicastih i narandzastih ). Narandzaste najvise donose. Realno gledano stvarno je mala zarada kada sami klikcete ali kada pozovete drugove ili platite referale mozete zaradjivati i 150e u mesecu.

:mrgreen:

Meni bi ovo dobro doslo. Kolega, je li moguce da se javite mani na mail, da mi samo pojasnite nesto... bekana82@live.com

Kolega prijava ispita je do 1. novembra piše na www.srrs.rs a ja predpostavljam da će biti ispiti 7.i 14. pošto su prošle godine održani 1. i 8.decembra. Pozdrav

Ja na sajtu uopšte nisam vidjeo obavještenje o prijavi ispita, niti ga sada mogu naći! A stalno sam posjećivao sajt u proteklih mjesec dana!
:(
Da li ima neko iskustvo sa ovom situacijom da je zakasnio sa prijavom? Da li će me pustiti da prijavim sledeće sedmice, tj. može li neko prijaviti ispite za mene sutra, jer nisam u Srbiji!?

Mislim da možete danas da uplatite i da im pustite na fax dokaz o uplati i prijavu ali bolje ih prvo pozovite da ne bi plaćali bez veze. Inače obaveštenje još od avgusta stoji a i na kućne adrese smo dobijali zajedno sa rezultatima junskog roka. Inače je uvek tako. Do kraja oktobra za decembar i do kraja aprila za jun.

Hvala puno koleginice, zvao sam ih, mislim da će da prihvate prijavu danas! Pozdrav

Zasto ispit 2.3 Upravljanje kadrovima deluje konfuzno, prevashodno mislim na samu literaturu, koju sam poceo da citam, tako mi ista deluje kao neko empirijsko istrazivanje i navodjenje teorija i teoreticara jos pre II veka, Deluje strasno konfuzno, preobilje informacija za nesto sto treba da donese licencu za ovlascenog racunovodju, mozda gresim!!! ali meni deluje tako//

2.7 zadatak 9

Budžetirani kontribucioni rezultata za stvarnu prodaju
Odstupanja kod materijala
količinsko odst. ((2850*4)-12450)*20=(11.400-12.450)*20=21.000
ILI
(2.850*4*20)-(2850*4.5*20)=228.000-256.000=28500

:worth: :dontunderstand:

To je kolegenice odstupanje u planiranju, razlika izmedju standarda i plana, ili ono 1-2 ods. u planiranju , 2-3 je odstupanje u poslovanju, a razlika izmedju 1-3 ukupno odstupanje, mislim da je to najbitnije za ovaj zadatak, da se razgranici sta je standard sta plana a sta je stvarno a onda je sve lakse, rezultat je 28500,bar
ja tako mislim.

pozdrav

Poslednja izmena:

Back