Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ostala mi je literatura:
2.1, 2.2, 2.7, 2.8, Osnovni priručnik za internu reviziju i Informacione tehnologije u računovodstvu (original), prodajem vrlo povoljno. Sa ovom literaturom sam sve iz prve položio. :)
Javite se na PP oko više detaljak.
Meni je potrebna literatura za ispite. Da li bi ste mogli da mi pošaljete meil na slavisasabados@gmail.com da se dogovorimo.
Hvala unapred

DRAGE KOLEGE

Pomozite sa odgovorima na neka pitanja sa kojima imam problema i nisam siguran u njihove odgovore.
Radi se o ispitu REVIYIJA I INTERNA KONTROLA.

KOJI JE OSNOVNI CILJ PROCENE KONTROLNOG RIYIKA REVIZIJE FINANSIJSKIH IZVESTAJA?

KOJI SE DAN OZNACAVA KAO DAN REVIZORSKOG IZVESTAJA I KAKVO JE NJEGOVO ZNACENNJE?

NAVEDITE OSNOVNE RAZLIKE IZMEDJU REVIZIJE FINANSIJSKIH IZVESTAJA I INTERNE REVIZIJE?

OBJASNITE TEHNIKE SAKUPLJANJA DOKAZA ZA TESTOVE KONTROLE?

Kolega,
upravo pocinjem sa spremanjem ispita, pa je isuvise rano da pomognem.
U narednom periodu cu to svakako uciniti (ako budem znala:-) i postavicu na forum.
Bilo bi lepo da ostavis kontakt, ukoliko si raspolozen za saradnju.
Pozdrav!
DRAGE KOLEGE

Pomozite sa odgovorima na neka pitanja sa kojima imam problema i nisam siguran u njihove odgovore.
Radi se o ispitu REVIYIJA I INTERNA KONTROLA.

KOJI JE OSNOVNI CILJ PROCENE KONTROLNOG RIYIKA REVIZIJE FINANSIJSKIH IZVESTAJA?

KOJI SE DAN OZNACAVA KAO DAN REVIZORSKOG IZVESTAJA I KAKVO JE NJEGOVO ZNACENNJE?

NAVEDITE OSNOVNE RAZLIKE IZMEDJU REVIZIJE FINANSIJSKIH IZVESTAJA I INTERNE REVIZIJE?

OBJASNITE TEHNIKE SAKUPLJANJA DOKAZA ZA TESTOVE KONTROLE?

Iz mog iskustva, za polaganje ispita 2.7, dovoljno je koristiti rezime (excel fail s objašnjenjima, rešenjima i postavkama - veoma korisno) i skriptu s ispravnim rešenjima koju sam dobila od jedne koleginice (jer ima i onih s pogrešnim postavkama i veoma su konfuzne i, po meni, baskorisne), a onda "zaleći" i učiti nekoliko sati (min 2-3) dnevno, oko mesec dana, i uspeh je zagarantovan. Ako neko nema pomenute skripte i rezime, neka ostavi e-mail adresu, pa ću poslati. Čestitam svima koji su položili, a posebno zahvaljujem svima koji su mi pomogli i poslali materijal za spremanje ispita.
Molim te, imas li mozda tacna resenja za 2.1? Ako imas, molim te, posalji na marinapo87@gmail.com! Hvala!!!

Back