Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koleginice,
da li je potrebno i zadatke vežbati iz knjige ili samo one iz skripti?
Da li ste bili na konsultacijama za 2.8?

Nisam bila na konsultacijama.
A što se tiče zadataka.....ja sam izašla prvi put sad u junskom roku na ispit 2.8.i mislim da su zadaci bili do sada najteži.
Bili su skroz drugačiji od onih što sam vežbala iz skripti. A možda sam imala i neke lošije skripte....ne znam :roll:
Ja sam uvek kombinovala knjigu i skripte i to je uvek bila dobitna kombinacija.
Prošli put sam koristila samo skripte i nije se pokazalo baš nešto uspešno....bar ne u mom slučaju.

Ako imaš neke dobre skripte, molim te da mi pošalješ na mail aralicab@yahoo.com.

Postovane kolege,

Pozdravljam Vas puno, nov sam na forumu, skoro sam dobio odgovor da mi SRiRS moze priznati 2 ispita na osnovu moje strucne spreme ( dipl. ecc VII/1), zainteresovan sam da mi pomognete oko kupovine literature (knjiga) i skripti za ispite 2.6 (Poreski sistem), 2.1(Pripremanje finansiskih izvestaja) i 2.3 Upravljanje kadrovima. Inace su mi priznali ispite 2.4 i 2.5
Obzirom da je literatura i knjige u samom savezu papreno skupa, molim Vas za pomoc i da mi pomognete gde da nadjem kopirane primerke i skripte
mail:
bojanp31@gmail.com

Postovane kolege,

Pozdravljam Vas puno, nov sam na forumu, skoro sam dobio odgovor da mi SRiRS moze priznati 2 ispita na osnovu moje strucne spreme ( dipl. ecc VII/1), zainteresovan sam da mi pomognete oko kupovine literature (knjiga) i skripti za ispite 2.6 (Poreski sistem), 2.1(Pripremanje finansiskih izvestaja) i 2.3 (Upravljanje kadrovima). Inace su mi u savezu priznali ispite 2.4 i 2.5
Obzirom da je literatura i knjige u samom savezu papreno skupa, molim Vas za pomoc i da mi pomognete gde da nadjem kopirane primerke i skripte
mail:
bojanp31@gmail.com

Kolege ja planiram da izađem u decembru na ispit 2.8. dobio sam preko foruma razne skripte za ovaj ispit, nabavio sam i knjigu za ovaj ispit.
Sada sam pročitao na forumu da su na ispitima bili neki drugi zadaci kojih nema u skriptama.
Da li neko ima primere zadataka (testove) koji su bili u poslednjim rokovima (ako ima da li bi mogao da mi prosledi na mejl dusan.bijelic@yahoo.com)?
Ili da li neko zna koje zadatke iz knjige je još potebno provežbati za ovaj ispit?
Unapred hvala.

Back