acoj2011
Obećava
- Poruka
- 88
LITERATURA ZA OVLAŠĆENOG RAČUNOVOĐU
OD 2.3 DO 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
OD 2.3 DO 2.9
0.6.3.7.0.3.9.1.0.3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz SRRS sam cula informaciju da ce licence biit dodeljivane krajem aprila...ima li neko neku drugu informaciju mozda?
Sta u slucaju da neko ne moze da dodje na dodelu licenci? Kako do nje da dodjemo?I meni su tako rekli. Licence su spremne, ali treba da zakažu Sava Centar i to organizuju
Sta u slucaju da neko ne moze da dodje na dodelu licenci? Kako do nje da dodjemo?
Koleginice vesnadv , da li je za spremanje ispita 2.9 dovoljna knjiga Revizija-teorija i praksa, M.Andrić, 2012.?
Imate li neki savet za učenje ovog ispita?
Unapred hvala.
Meni je bila dovoljna, knjiga + testovi iz prethodnih rokova.
Mada, znam neke koji su bili kratki sa vremenom pa su se oslonili samo na testove, knjigu nisu ni prelazili, imali su sreće i položili.
Pozdrav.
Hvala puno Vesna na informacijama!
Da li bi mogla da mi pošalješ te testove na mail mirjana.crc@gmail.com
Veliki pozdrav i još jednom hvala.
Nazovi Savez. Meni su rekli da, ako mi hitno treba licenca, mogu da je pošalju.
Meni su rekli da raspored ispita je isti kao u decembarskom roku, a da ce biti prve ili druge nedelje, ili druge ili trece, u zavisnosti kad Ekonomski fakultet ima slobodnih termina.Cao,
Da li neko zna otprilike oko kog datuma ce biti junski rok, od kog datuma ce poceti?
Poštovane koleginice i kolege,
imam da položim ispite 2.6; 2.7; 2.8; 2.9, pa ako neko ima literaturu (skripte, testove...) molila bih Vas da mi pošaljete na mejl mirjana.crc@gmail.com
Unapred hvala.Pozdrav![]()
Meni su rekli da raspored ispita je isti kao u decembarskom roku, a da ce biti prve ili druge nedelje, ili druge ili trece, u zavisnosti kad Ekonomski fakultet ima slobodnih termina.