Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam nova u svemu ovome vezanom za polaganje ispita od juna 2014 godine...Da li mogu da dobijem informaciju gde mogu da kopiram knjige i u kojoj kopirnici mogu da ih kupim...??? Svaka informacija vezana za ispite bih mi bila od velike koristi.
Unapred zahvalna

Ako si iz Beograda idi u biblioteku, sve kniige koje su nam potrebne za literaturu nadjices ih tu. Za proveru odi na njihov sajt i u bazi podataka ukucaj knjigu koja te zanima. Ili ih pozovi telefonom. Ako nisi iz Beograda, opet nije problem, odes u svoju maticnu biblioteku i oni trebunu nephodnu knjigu iz Beograda. Isfotokopiras je i to je to.
Ostavi mail da ti posaljem sve od materijala sto imam, samo mi reci da li su ti priznali neke ispite ili ne? Da ti ne saljem za one koji su ti priznali.

Poz.

xellenr@gmail.com

Ima li neko informaciju o ispitu 2.7? Neko ko je isao na pripremnu nastavu... Recimo, koje ce oblasti sigurno biti, na sta da se obrati paznja, sta nece biti... Gledala sam ranije pripreme, ali mozda ima izmena...

Za sve one koji spremaju 2.2 , 10.06.2013. sam izbacila sva pitanja I zadatka iz juna 2013, pa mozete pogledati...

Postovana koleginice, gde se moze pogledati to sto ste objavili za 2.2 ja bih da prijavim u junu pa me interesuje,da li prodajete knjigu i odakle ste spremali ispit?
Hvala unapred Jasna

Ako si iz Beograda idi u biblioteku, sve kniige koje su nam potrebne za literaturu nadjices ih tu. Za proveru odi na njihov sajt i u bazi podataka ukucaj knjigu koja te zanima. Ili ih pozovi telefonom. Ako nisi iz Beograda, opet nije problem, odes u svoju maticnu biblioteku i oni trebunu nephodnu knjigu iz Beograda. Isfotokopiras je i to je to.
Ostavi mail da ti posaljem sve od materijala sto imam, samo mi reci da li su ti priznali neke ispite ili ne? Da ti ne saljem za one koji su ti priznali.

Poz.

xellenr@gmail.com

Moja e-mail adresa je jovana.likic81@gmail,com
Treba mi sve sto imate za sve ispite...
Unapred hvala z:lol:

Zavrsila sam Ekonomski fakultet u Novom Sadu na smeru racunovodstvo i revizija (Master). Interesuje me da li neko ko je polagao za Ovlascenog racunovodju zna koji nam se ispiti priznaju?
Hvala! :)
Ja sam završila pre bolonje isti smer, Ekonomski fakultet u Subotici (to je verovatno isto). Meni su priznali prvih pet. Tačno ćeš znati tek kada u SRRS pošalješ nastavni program.
Pozdrav

Back