Gospođica Maćka
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Pomoc oko pomenute amortizacije? Neko?
Sent from my GT-I9300 using Forum mobile app
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih sa rezervom...
ja sam izlazila na 2.9 u junu ove godine..i izuzetno sam lako polozila reviziju.Pitanja vam se ponavljaju iz prethodnih rokova, nekad su tacna i po dva odgovora na zaokruzivanje.Sto se tice zadatka ja sam se drzala andriceve knjige i u delu gde vam se pojavljuju izgled revizorskog izvestaja,, pronacicete cake kada se koje misljenje daje.Uglavnom je to misljenje sa rezervom, nekad eventualno pozitivno.Taj deo u knjizi vam je najbitniji.Ja sam spremala reviziju nedelju dana i polozila sa 88 poena.Pozdrav
Mozes li da mi kazes kako je izgledao ispit, koliko pitanja, otvorenog ili zatvorenog tipa? Jedan zadatak? Vidim pominjete Andricevu knjigu. Ja imam Principe revizije, ali strani autori, izdanje Saveza Republike Srpske, Mogu li iz nje da ucim ili ne?
kao sto rekoh, sve sa prethodnih testova, nikakva iznenadjenja, isti broj zadataka, sve isto ili slicno.Nabavi sva ta pitanja i bice ti lakse.Ne znam kada izlazis na reviziju ali ja ti mogu poslati sve sto imam ali tek 9.decembra..Sto se same knjige tice, ne bih mogla da ti odgovorim posto knjigu nisam videla, mada sve su to ustvari osnove revizije.Tu ti ne mogu pomoci...ispit je lagan, bez panike))
Ja imam ovo sto je na mediafire. Izlazim sad u nedelju, osmog :-( Mozes li nekako ranije? Moj mail je poleksicmarina@yahoo.com . Hvala u svakom slucaju...
drage volje, ali sav materijal mi je na kompu na poslu u jednom gradu, a ja sam u novom sadu, cekam ispite u nedeljutako da je to nemoguce
ali bice ti dovoljno to sa mediafire veruj mi..izlazis na jos neki? ja sam za ovaj rok cetiri prijavila, ostalo mi je da izadjem sad u nedelju na 2.8 i kadrove...
![]()
Ja sam izlazila na 2.7. Pa ti si to bas ambiciozno :-) Ja imam bebu od mesec dana I starije dete od godinu I po, tako da ne znam ni kako sam ovo uspela :-)
Nemoj zaboraviti da mi to posaljes kad dodjes kuci... Izvini sto te cimam...
da li je neko danas polagao 1.2 i da li ima test, bila bih zahvalna ako mozete da mi prosledite na kurcubict@gmail.com
nemoj da brines, poslacu ti...pa ostala su mi 4 ispita, pa sto da se vukusada sam izasla na 2.7, poreze i ova dva sto napisah da mi je ostalo za nedelju
posalji mi mail na danijelabrankov@gmail.com pa cim otvorim mail u ponedeljak saljem ti sve sto imam iz revizije, tako necu zaboraviti..Ako imas jos neko pitanje, ne ustrucavaj se, za bilo koji predmet.
Htela sam samo da se javim i van ispita i rokova,poželim kolegama pozitivne ishode u januaru a pre svega da se zahvalim Kapetan Mikiju i Pomicilic ovako javno,na beskrajnom strpljenju i kolegijalnosti. Hvala devojke,sve najbolje!