Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovane kolege ja imam knjige za ispite od 1.1 do 1.4 sve sto je navedeno na spisku.ako je nekom potrebno kopiranje i slanje postom ja sam voljna da to ucinim samo za cenu troskova kopiranja i poste.Pogledajte sta ima od knjiga na spisku.Koliko videh i kolege za ovlascenog rac.polazu iz nekih od tih knjiga.moj mail je draganamaric.mns@gmail.com.Meni je potrebno da mi neko posalje za 1.8 finansijsko racunovodstvo poglavlja 1.2.8 da ne dajem tri hiljade dzabe.

Drage kolege, hvala na pomoci. Jos par pitanja pa ko zna neka mi odgovori. Ako smo u fazi polaganja ispita za odredjeni sertifikat, da li smo i u obavezi da uplatimo godisnju clanarinu za clanstvo u SRRS-u.
kako se polazu ispiti (usmeno ili pismeno), i koliko treba okvirno ucenja za svaki ispit pojedinacno. Pozdrav svima.

ima li neko da nas malo usmeri za ovaj 2.8? Znaci ispit je grozan, meni najtezi....Ajde malo pomoci, na sta da se asociramo u celoj knjizurini i silnim mrs-ovima? Inace ako nekog zanima u porezima se pojavilo novo pitanjce i tice se obveznika koji se bave prodajom polovnih vozila.To ranije na testovima nije bilo...Eto malo pomoci i od mene...2.7 je imao ista pitanja kao sto mozete naci na prethodnim testovima samo sa naravno drugacijim brojevima..faktoring, kontribucija sve ono sto se ponavlja, kao i lizing masina...Pozdrav!

ja sam izlazila na 2.9 u junu ove godine..i izuzetno sam lako polozila reviziju.Pitanja vam se ponavljaju iz prethodnih rokova, nekad su tacna i po dva odgovora na zaokruzivanje.Sto se tice zadatka ja sam se drzala andriceve knjige i u delu gde vam se pojavljuju izgled revizorskog izvestaja,, pronacicete cake kada se koje misljenje daje.Uglavnom je to misljenje sa rezervom, nekad eventualno pozitivno.Taj deo u knjizi vam je najbitniji.Ja sam spremala reviziju nedelju dana i polozila sa 88 poena.Pozdrav

Back