Ima li neko skripte za ispite 1.1,1.2,1.3 i 1.4?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KNJIGE ZA OVLAŠĆENOG RAČUNOVODJU
ZA ISPITE OD 2.3 DO 2.9
POVOLJNO
KONTAKT 0.6.3.7.0.3.9.1.0.3.
Planiram da polazem za ovlascenog racunovodju. U nekom od gornjih postova sam procitala da se licence koje izdaje SRRS ne priznaju u nasoj zemlji. Znam da po zakonu o racunovodstvu nije potrebna nikakva licenca za rad. Medjutim, za koji god posao da konkurisete, traze vam da imate sertifikat ili licencu. Ja sam planirala da polazem u SRRS, ali ako to nije priznato, sta jeste?? Sad sam skroz zbunjena, da li vredi to polagati ili je to bacanje para? Pozdrav!
Postovane kolege,
Potrebne su mi skripte, knjige, ispitna pitanje... za 2.9
Unapred zahvalna
javite se na mejl bilans@ymail.com . .. . mogu vam proslediti sav materijal koji imam u el. obliku, verovatno ce vam nesto od toga koristitiKolege iz koje knjige da spremam reviziju 2.9, ako imate materijal za 2.9 molim vas da mi prosledite![]()
javite se na mejl bilans@ymail.com . .. . mogu vam proslediti sav materijal koji imam u el. obliku, verovatno ce vam nesto od toga koristitiMENE INTERESUJU TESTOVI ZA ISPITE OD 2.3 DO 2.9 SEM 2.6?![]()
javite se na mejl bilans@ymail.com . .. . mogu vam proslediti sav materijal koji imam u el. obliku, verovatno ce vam nesto od toga koristitiPostovane kolege,
Potrebne su mi skripte, knjige, ispitna pitanje... za 2.9
Unapred zahvalna