Dick Banger
Početnik
- Poruka
- 2
Ako neko ima nešto od materijala za 2.3 Upravljanje kadrovima, da li može da mi pošalje na crazy.sob@hotmail.com?
Hvala unapred
Hvala unapred

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam razumela da tu upravo prevoz i racunamoLjudi sta ste radili sa ugovorom o privremenim i povremenim poslovima, ja nisam umanjivala za neporezivi deo kod prevoza. Jel dobro?
Faze procesa revizije na 192 strani u knjizi..tabela...
Ako neko od kolega ima materijal sa konsultativne nastave za 2.8 bila bih zahvalna da mi posalje.
Moj mejl je markovic.jelena75@yahoo.com
Hvala unapred![]()
Pozdrav!
Da li neko ima testove za polaganje ispita 2.1 i 2.2 za ovlašćenog računovođu?
Unapred hvala.
i meni ako moze tzivanovic@yahoo.comAko neko od kolega ima materijal sa konsultativne nastave za 2.8 bila bih zahvalna da mi posalje.
Moj mejl je markovic.jelena75@yahoo.com
Hvala unapred![]()
Pozdrav svima!
Posto vidim da o ispitima kod SRRS nema svezih komentara, odlucila sam da napisem par stvari, u nadi da ce to nekome od vas pomoci.
ja sam razumela da tu upravo prevoz i racunamo...o boze ja kao da nisam citala zadatke
I JA SAM URADILA KAO TI JER JE U ZADATKU PISALO DA TREBA OBRACUNATI PREVOZ A TU IMA NEOPOREZIVOG IZNOSA KOJIE JE DAT U ZADATKU
NIJE DAT NIKAKAV DRUGI PODATAK NA OSNOVU KOJEG BI SE MOGLO OBRACUNAVATI NESTO DRUGO OSIM PREVOZA.
JA SAM ODUZELA NEOPOREZIVI DEO. JEL TAKO TREBALO ILI NE? MENI SE LOMI REZULTAT SVAKI BOD MI JE BITAN
KAKO STE URADILI ONAJ ZADATAK SA TABELOM, STA SE SVE PRIZNAJE?