Jel mozes i meni da posaljes na ljubica.savic@yahoo.com. HvalaaAko nekome treba info za 2.9 iz proslog roka neka se javi...postoji razlog zasto ne bih da postujem ovde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozes i meni da posaljes na ljubica.savic@yahoo.com. HvalaaAko nekome treba info za 2.9 iz proslog roka neka se javi...postoji razlog zasto ne bih da postujem ovde...
Kolege da li neko moze da se javi ko je isao na pripremnu nastavu 2.6 i podeli sa nama sta su radili i na sta staviti akcenat??
![]()
Priprema 2.6I mene isto zanima, posebno zbog ovih promena. Koje stope i koji zakoni vaze za ovaj rok?
Hvala
Priprema 2.6
Izgleda da mnoge muci isto pitanje. Da li je uoste isao neko?
ako ti je doskontna stopa 12%, onda je diskontni faktorkako se računa diskontni faktor (2.7)
ako ti je doskontna stopa 12%, onda je diskontni faktor
prva godina druga godina treca godina
1/(1+0.12) 1/(1+0,12)^2 1/(1+0,12)^3 ....itd....
i ja zvala ,rekli su i da ne treba uciti ppopj obrasce jer se menjaju, takodje da ce ispit biti dosta laganijizvala sam savez, rekli su mi da ce izmenjeni zakoni biti na ispitu, ali da ce biti dati koeficienti tako da to necemo morati da ucimo napamet
http://www.*************/index.php#y69087wp8cmnc drage kolege ovde su vam neki testovi za pravo, postavila sam ih kako sam ih pribavila, ako koleginica zes zeli da postavi na svojoj stranici na mediafire neka se javi...nadam se da sam pomogla!
- - - - - - - - - -
Hvala na informacijama, lepo je bar nesto saznati o ispitu, narocito ako nam to olaksa spremanje ispitai ja zvala ,rekli su i da ne treba uciti ppopj obrasce jer se menjaju, takodje da ce ispit biti dosta laganiji
kolege koje su bile nisu bas solidarne![]()
jesam..ostavi mail pa cu ti poslati sve sto imam..
Ako sam dobro razumela pitanje...ljudi potrebna mi je pomoc , koji iznos poreza je za koriscenje sopstvenog vozila na sluzbenom putu i jubilarne nagrade???![]()
Koleginice poslala sam ti na mail
cujemo se