Svetlana82
Početnik
- Poruka
- 23
šta ti je ostalo od ispita? meni 2.7nikako! imam još jedan i ne mogu da se nateram da učim....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta ti je ostalo od ispita? meni 2.7nikako! imam još jedan i ne mogu da se nateram da učim....![]()
šta ti je ostalo od ispita? meni 2.7
meni 2.8... hajde da se menjamomeni je 2.7 bas bio ok... ali zato ovo ne znam odakle da počnem... :/
Ja bih tri puta izašla na 2.8, samo da se ne smaram sa 2.7...
Ili sam glupa...ili ne znam šta je u pitanju...
meni 2.8... hajde da se menjamomeni je 2.7 bas bio ok... ali zato ovo ne znam odakle da počnem... :/
POMOOOOC-----Da li treba da se uci Porez na promet u Poreskim sistemima s obzirom da vise ne postoji,a knjiga iz 2005.godine?
Da li nekom ima neka ispitna pitanja za 1.2 i 1.5 Da li znate koliko ima pitanja na ispitu, bilo sta?[/QUOTE
prodajem knjige iz 1.2 i 1.5.
tel>: 0641971561
Da li nekom ima neka ispitna pitanja za 1.2 i 1.5 Da li znate koliko ima pitanja na ispitu, bilo sta?[/QUOTE
prodajem knjige iz 1.2 i 1.5.
tel>: 0641971561
Imas na www.*************/srrs neka pitanja. U proslom roku je bilo vise teorije, a u pretproslom vise zadataka. Cini mi se da ima 50 pitanja i sva nose po 2 poena.
Pozdrav
Ja planiram da idem, nadam se da ću uspeti da se oranizujem. Da li ti koristiš celokuprno preporučenu literarturu ili samo skripte sa mediafire? Posebno mi interesuju zadaci koji se spremaju za ispit ... ako možeš da me posavetuješ ...
isti slucaj ni ja nikako da se nakanim da ucim. Prijavila sam Poreze i Kadrove, porezi to pomalo ciutckam ali mi slabo ulazi u glavu, ali kadrove nikako da pocnem jer treba da se buba a mene to mrzi i pocinje da me hvata nervoza blizi se vreme ispita.
Ide li neko 27.05.2012 na konsultativnu nastavu iz Poreza.
da nisi moyda nabavila skripte
POMOOOOC-----Da li treba da se uci Porez na promet u Poreskim sistemima s obzirom da vise ne postoji,a knjiga iz 2005.godine?
Da li imas neka pitanja za kadrove?
Koliko ja znam: NE.
Ja nisam ucila, niti sam videla da je bilo neko pitanje iz tog dela.