Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U više navrata sam pisala na forumu da je knjiga prof.Andrića sasvim dovoljna za pripremanje ispita. To je moje iskustvo...:bye: a i iskustvo mnogih drugih koje licno poznajem :super:

Izvini sto se mozda i ja ponavljam sa pitanjima koja su vec bila,volela bi da mi kazes gde u knjizi moze da se nauci da se provezba zadatak koji je bio na ispitu?
Da znam sta da kopiram.

I htela sam jos da pitam da li si teoriju ucila samo po pitanjima sa testova ili koliko obimno?

Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Izvini sto se mozda i ja ponavljam sa pitanjima koja su vec bila,volela bi da mi kazes gde u knjizi moze da se nauci da se provezba zadatak koji je bio na ispitu?
Da znam sta da kopiram.

I htela sam jos da pitam da li si teoriju ucila samo po pitanjima sa testova ili koliko obimno?

Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto se zadatka tice, ne znam kako to treba vezbati? Zadatak se sastoji od nekoliko napomena uz finansijske izvestaje koje treba protumaciti u svojstvu revizora. Svaki put moze da da drugacije napomene.
A sama forma revizorskog izvestaja je data u knjizi i svaki deo je lepo objasnjen. Od toga treba sklopiti celinu i nista vise.
Teoriju sam ucila po pitanjima koja se nalaze na kraju svakog poglavlja u knjizi a testovi su mi sluzili samo za proveru. Ne treba odgovarati nesto presiroko, dovoljno je u par recenica.
:manikir:

Sto se zadatka tice, ne znam kako to treba vezbati? Zadatak se sastoji od nekoliko napomena uz finansijske izvestaje koje treba protumaciti u svojstvu revizora. Svaki put moze da da drugacije napomene.
A sama forma revizorskog izvestaja je data u knjizi i svaki deo je lepo objasnjen. Od toga treba sklopiti celinu i nista vise.
Teoriju sam ucila po pitanjima koja se nalaze na kraju svakog poglavlja u knjizi a testovi su mi sluzili samo za proveru. Ne treba odgovarati nesto presiroko, dovoljno je u par recenica.
:manikir:

reci mi imas li negde te primere zadataka koje si resavala? Da imam neku vodilju prilikom ucenja,da mi pustis na mail?

Hvala:brus:

koleginice, ja u nedelju prvi put izlazim, i zbunjena sam, jer ne znam sta da ocekujem.. iskreno su po meni preterali, izlazila sam na 2.2 i mislim da su preterali sa tezinom, a iskreno konsultativna nastava mi nista nije pomogla.. a na 2.1 nisam bila, jer je za ovaj rok nemaju, a ja sam se ove godine upisala, i sve mi je nekako cudno.. da li imas neki savet? neke smernice?? hvala unapred.. pozz

Sorry,ja sam tek sad videla tvoju poruku? Kako si sad prosla u ovom roku,sta mislis?

Izlazila si na 2.1 i 2.2?

Pitaj slobodno sta te konkretno interesuje...

Pitanjce u vezi 2.7 ispita
Da li se tipovi zadataka uglavnom ponavljaju ili se proširuju iz ispitnog roka u rok na neke druge?
Zaista je preobimno, pa me interesuje treba li veću pažnju posvetiti samo odredjenim?
Ako se sećate koji su bili, molila bih da napišete.
Uzgred, pripremate li se već za decembar?
Ako neko misli da je prerano, ja mislim da je pravo vreme.
Pozdrav

Pitanjce u vezi 2.7 ispita
Da li se tipovi zadataka uglavnom ponavljaju ili se proširuju iz ispitnog roka u rok na neke druge?
Zaista je preobimno, pa me interesuje treba li veću pažnju posvetiti samo odredjenim?
Ako se sećate koji su bili, molila bih da napišete.
Uzgred, pripremate li se već za decembar?
Ako neko misli da je prerano, ja mislim da je pravo vreme.
Pozdrav

;-) i ja mislim da je pravo vreme ali ocigledno smo u manjini :-)
Rado bi ti pomogla ali ja tek spremam 2.8 2.6 i 2.9 a taj cu na kraju
Ako dobijes nesto pametno od materijala,javi :-)

2.8 i 2.6 jesi dala?

jesi li pocela sa 2.9?
još ne znam da li sam ih dala ............... to ćemo znati verovatno do kraja ovog meseca.
deo 2.9 sam pročitala i iznova ga utvrdjujem, a s obzirom da nema dodirnih tačaka sa 2.7 radim i njega jer ceo od zadataka, dok revizija sama teorija , plus revizorsko mišljenje koje ostavljam za pred kraj.
Drago mi je što ozbiljni kreću na vreme sa gradivom.

Back