Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I za 2.2. mislim da je bilo nemoguce stici za tri sata!!!!!!!!!!!!
Imalo je mnogo da se radi - 25 pitanja koja vrede po 2 poena (a za ta dva poena je trebalo pisati poprilicno) i jos 5 zadataka - nedostajao je onaj jedan sat koji su nam oduzeli u decembru prosle godine (do tada je ispit trajao 4 sata a sada 3) a test nista nije laksi.

:besna::besna::besna:

ljudi ja sam juce na 2.7 odlepila. nisam uopste zadovoljna kako sam uradila. i bilo je uzasno vruce

drugo, srrs zna za ovaj forum. a ja sam se juce dodatno smrzla kad jedina nisam bila na spisku. jos kad su prozvali jednu koleginicu .... jos i da me izbace sto previse pricam :-)

trece, MRS 27, IFRS 3 i onaj sto prica o Goodwill.u, zarada po akciji, i sastavljanje konsolidovanog izveštaja

Ja cu u nedelju samo na reviziju. Ne mogu da radim u onoj vrucincini :-))))

ljudi ja sam juce na 2.7 odlepila. nisam uopste zadovoljna kako sam uradila. i bilo je uzasno vruce

drugo, srrs zna za ovaj forum. a ja sam se juce dodatno smrzla kad jedina nisam bila na spisku. jos kad su prozvali jednu koleginicu .... jos i da me izbace sto previse pricam :-)

trece, MRS 27, IFRS 3 i onaj sto prica o Goodwill.u, zarada po akciji, i sastavljanje konsolidovanog izveštaja

Ja cu u nedelju samo na reviziju. Ne mogu da radim u onoj vrucincini :-))))

Da li mislis da to sto znaju za forum ima neke veze sto te nije bilo na spisku?

Znam koja je juce frka bila oko toga i zao mi je sto se nismo upoznale.

Da li mislis da to sto znaju za forum ima neke veze sto te nije bilo na spisku?

Znam koja je juce frka bila oko toga i zao mi je sto se nismo upoznale.

I meni, :-) eto vidimo se u decembru definitivno

Stvarno ne vidim nista lose u ovom forumu. Za sada je kod mene sve ok. Ja sam malo previse pricala i ako procitas kodeks i nisam bas dobar računovodja :-)))) Ali necu ja da budem zec :-)

A sto se tice foruma:
i da znaju i da ne znaju,forum nema veze sa polaganjem ispita. Pa ovo je slobodna zemlja,mi smo slobodni ljudi :)
ja nisam imao nikakvih problema,osim sa zadatcima,a mene bi trebalo vec da streljaju :)

U normalnoj zemlji ne bi ni trebalo da ima.
Ali kod nas je sve moguce...tu vaze neka druga pravila...
Obzirom na ove komentare na forumu u vezi jucerasnjih ispita i onog sto sam licno juce dozivela, sve mi nesto lici na to da je to uradjeno s nekom namerom...
Nece bas da nas streljaju ali ce nam zagorcati zivot definitivno...
:per:

Obzirom na ove komentare na forumu u vezi jucerasnjih ispita i onog sto sam licno juce dozivela, sve mi nesto lici na to da je to uradjeno s nekom namerom...

pa jesu te pitali nesto? sto te je prozivao?

a stvarno je bilo dosta zadataka juce tj. bezobrazni su, smanjili su broj poena a povecali broj zadataka. time su jednostavno samo postigli to da moras celu knjigu da znas da bi prosao.

mislis da nam vec nisu dovoljno zagorcali zivot? :lol:
ma neka ih,guramo mi i dalje,pa kom obojci,kom opanci!!!! :)

Back