Hvala puno BB pn..
))))))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo srece i uspeha onima koji sutra polazu!!!!!!!!!!!!!!
![]()
I ja se pridruzujem zeljama!
Trabace nam, narocito kad se setim kakva vrucina ce biti na fakultetu!![]()
Za onako obiman test, pun fora i u onim uslovima potrebno je 3 do 4 sata. Preterali su.Bogami, u 17.30 ja nisam ostetila tu klimu. Moj licni problem je taj sto kad je prevruce glava pocinje da me boli.
Ispit iz 2.6 je bio po meni nehuman: 25 pitanja odgovoriti i resiti za dva sata na onoj vrucini!![]()
ljudi ja sam juce na 2.7 odlepila. nisam uopste zadovoljna kako sam uradila. i bilo je uzasno vruce
drugo, srrs zna za ovaj forum. a ja sam se juce dodatno smrzla kad jedina nisam bila na spisku. jos kad su prozvali jednu koleginicu .... jos i da me izbace sto previse pricam :-)
trece, MRS 27, IFRS 3 i onaj sto prica o Goodwill.u, zarada po akciji, i sastavljanje konsolidovanog izveštaja
Ja cu u nedelju samo na reviziju. Ne mogu da radim u onoj vrucincini :-))))
Da li mislis da to sto znaju za forum ima neke veze sto te nije bilo na spisku?
Znam koja je juce frka bila oko toga i zao mi je sto se nismo upoznale.
I DA, ..........LJUDI SU NEKAD DOBIJALI ISTU OVU LICENCU POLAZUCI SAMO JEDAN JEDINI ISPIT....U SVOM GRADU.....PREPISIVAJUCI UGLAVNOM....................
A sto se tice foruma:
i da znaju i da ne znaju,forum nema veze sa polaganjem ispita. Pa ovo je slobodna zemlja,mi smo slobodni ljudi
ja nisam imao nikakvih problema,osim sa zadatcima,a mene bi trebalo vec da streljaju![]()
U normalnoj zemlji ne bi ni trebalo da ima.
Ali kod nas je sve moguce...tu vaze neka druga pravila...
Obzirom na ove komentare na forumu u vezi jucerasnjih ispita i onog sto sam licno juce dozivela, sve mi nesto lici na to da je to uradjeno s nekom namerom...
Nece bas da nas streljaju ali ce nam zagorcati zivot definitivno...
![]()
BB pn, sta se to juce desilo?U normalnoj zemlji ne bi ni trebalo da ima.
Obzirom na ove komentare na forumu u vezi jucerasnjih ispita i onog sto sam licno juce dozivela, sve mi nesto lici na to da je to uradjeno s nekom namerom...
![]()
U normalnoj zemlji ne bi ni trebalo da ima.
![]()