Drage kolege,neka vas ne muce rezultati,stici ce sigurno kad tad
Ako ste bar nesto uradili i imate vise od 45 bodova,odlicno,polozili ste,ako pak imate oko 41,kao ja na proslom roku i to iz dva predmeta,ni zalba vam ne vredi
eto,toliko od mene 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je danas gospodja iz Saveza rekla da ce rezultati biti sledece nedelje.
Muka mi je od njih.
A zakonski rok je 45 dana od 13. decembra, a to znaci da bi morali da nam posalju do 28.
To su naglasavali na ispitima.
Ja sam u decembru polagala Reviziju.
Knjige koje Savez preporucuje su mi bile preobimne i komplikovane,
tako da sam ispit spremala iz knjige dr Andrica sa Ekonomskog
fakulteta u Subotici i beleski sa predavanja.
Videcu da li je to bilo dovoljno.
![]()
Mama alex, vidim da ti je ostalo bas ono sto sam ja polozila...vec sam ti slala porukicu na sta da obratis paznju kod poreza, vidim da si polozila i drago mi je zbog toga. Muci te revizija...uzmi samo onu knjigu Principi revizije- procitaj jednom i obelezi osnovne pojmove, sta je revizija, vrste, postupak revizije...i obavezno nauci napamet sva misljenja revizije , ono s kraja knjige- to moras da znas. Ja sam reviziju spremala najkrace i polozila
hi hi hi, BB pn izgleda da je bilo dovoljno!!! Svaka cast! By the way, jesi li citala one standarde revizije? Nisam pametna odakle da ucim, da li iz one Picket ili iz Bosanske ili da citam obe? Kolika je ta revizija od Andrica?
Hey drugari ja sam polozila sve :5 mi priznali , ostalo polozila u decembru. Ako nekog zanima nesto vezano za ispite , rado cu pomoci![]()