Drage kolege, treba mi savet. Dvoumim se između fin.izv. i menadžmenta ( 2.7 ili 2.8) za decembar.Šta bi preporučili oni koji su ih položili?![]()
I meni treba savet sta prijaviti: 2.7 ili 2.8 ??? ili oba (ako nije nerealno) ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege, treba mi savet. Dvoumim se između fin.izv. i menadžmenta ( 2.7 ili 2.8) za decembar.Šta bi preporučili oni koji su ih položili?![]()
da li neko ima knjigu ili skriptu iz 2.9
da li neko ima knjigu ili skriptu iz 2.9
Zdravo kolege,
Da li je rok za polaganje ispita za ovlašćenog računovođu 2 godine od prvog prijavljenog ispita, odnosno ukupno 4 ispitna roka? Šta se dešava ako se svi ispiti ne polože u definisanom roku?
Ako neko zna nešto o tome bila bih zahvalna na odgovoru.
Pozdrav svima.
kolege da li neko polaze 2.9
Mozda ima neki rok ako te finansira firma i ugovorom te uslovi da zavrsis u odredjenom roku. Ako sam finansiras, ne znam zasto bi uopste imao neki rok. Niko od kolega koje licno poznajem nije to pominjao. Najbolje je da pitas Savez.
![]()
I meni treba savet sta prijaviti: 2.7 ili 2.8 ??? ili oba (ako nije nerealno) ???
![]()
Javljam se dobrovoljno da prekucam tvoje zabeleške. Možeš da mi pošalješ na milann.djuric@gmail.com pa ću ih proslediti zesu.![]()
Da li neko zna koja je osnovna knjiga iz revizije 2.9 za Ovl.Računovođu? Preporučeno je više literature ali koja je osnovna?
joj ja sam prijavila 2 ispita, 1.2 i 1.4 ako ima neko ispitna pitanja iz prosle godine neka mi mooolim vas posalje da ima, ovo mi je prvi put da izlazim na ispite a pukla sam para i para za knjige pa bi da prodjem (kao i svi ostali ) , ako ima neko neka mi kazehvaaaaaaalaa
Da li neko zna koja je osnovna knjiga iz revizije 2.9 za Ovl.Računovođu? Preporučeno je više literature ali koja je osnovna?
Bosansko izdanje Principi Revizije je dovoljna.
poz!
Ne znam koliko je preporucljivo javno iznositi iz koje literature spremamo ispite zato sto ljudi iz Saveza citaju ono sto postavimo na forum, pa se plasim posledica po kandidate.![]()
ja iskreno mislim da nije sasvim pametno uciti iz nekih literatura koje nisu preporucene od strane SRRS iz razloga sto oni daju pitanja na ispitu iskljucivo iz knjiga koje izdaju tj koje su prevedene sa engleskog ciji je glavni izdavac ACCA, prema tome jesu skupe knjige i sve to stoji, ali ja to tako ne bi radila....a sto se tice ovoga da ljudi iz Saveza citaju sta mi pisemo, ne verujem da su isti toliko dokoni da citaju sta ja pisemmislim da im nisam vazna kao i uopste svi mi... ali ako stvarno citaju onda
![]()
Ja imam informaciju da su prisutni na forumu i da im je vazno sta mi pisemo. A sto se tice literature, tacno je za knjige ciji je izdavac ACCA a to su ispiti 2.1, 2.2, 2.7 i 2.8 a sto se tice npr. Poreza i Revizije nisam ni pokusavala da spremim iz njihove literature... i nisam pogresila...mislim da ce se mnogi sloziti sa mnom.![]()