Marija 983
Početnik
- Poruka
- 2
Dobro jutro kolege, ako imate možete poslati i meni na mitrovic.marija1983@gmail.com. Hvala!Kolege , da li neko moze da mi posalje novije testove za ispit 2.9.
mail- iva.radjenovic@yahoo.com
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro kolege, ako imate možete poslati i meni na mitrovic.marija1983@gmail.com. Hvala!Kolege , da li neko moze da mi posalje novije testove za ispit 2.9.
mail- iva.radjenovic@yahoo.com
Zdravo Mirjana, imas li i dalje materijal za polaganje ispita 2.3? Pozdrav, VladanaPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Dobar dan. Ako možete i meni na simicjelena09@gmail.com. HvalaaDobro jutro kolege, ako imate možete poslati i meni na mitrovic.marija1983@gmail.com. Hvala!
Mirjana molim vas da li možete da mi se javite u e-mail za materijal koji posedujete za polaganje ispita sve me interesuje.Poštovani,
Moj e-mail je jasmina.gadzic@yahoo.comMirjana molim vas da li možete da mi se javite u e-mail za materijal koji posedujete za polaganje ispita sve me interesuje.
Postovana, izvinite na smetnji vidim da i Vama kao i meni trebaju pitanja i literatura. Ako budete nasli nesto i dobili da li vas mogu zamoliti da i meni to posaljete na mejl violetatrninic@mail.comPoštovane kolege da li možete ko ima prosledi literatutu i ispitna pitanja za Računovođu. od 1.1 do 1.9 Hvala Vam unapred.
Poštovana, da li mi možete proslediti materijal za polaganje ispita 2.2,2.6,2.7,2.8 i 2.9?Poštovani,
Poštovani,
Poštovani ,Naravno, sve je besplatno...
Postovana,Poštovani ,
I ja bi Vas zamolila za literaturu za 2.6,2.7,2.8 i 2.9 ukoliko imate posaljite na s.mit1709@gmail.com
Hvala unapred
Ako neko od kolega ima, neka prosledi i meni. Unapred zahvalna! simicjelena09@gmail.comDobro jutro kolege, ako imate možete poslati i meni na mitrovic.marija1983@gmail.com. Hvala!
Poštovana,molim Vas ako ste dobili literaturu ,možete li da je prosledite na mail ljiljanadrakul@yahoo.com?Hvala. PozdravPoštovani, zanimam me polovna literatura za zvanje računovaođa od 1.1 do 1.9 pa ako neko poseduje neka me kontaktira na mail evabajic84@gmail.com Unapred zahvalna.