електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Промени фризуру, удари неку дречаву фарбу, обуци црвену хаљину и нема шансе да ти неко не приђе. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Промени фризуру, удари неку дречаву фарбу, обуци црвену хаљину и нема шансе да ти неко не приђе.![]()

Ako sam inteligentno biće, šta misliš, kako ću shvatiti ovaj tvoj komentar, a diskutujemo o ozbiljnom problemu...kao nešto šaljivo, ili ipak s primesom malene zluradosti, m? Šta misliš, šta je od ta dva u pitanju? Možda je tebi šaljivo i zabavlja te ovaj moj problem, ili samo nastojiš da me oraspoložiš a možda je i malo primesa, pecnutosti. Ako je trebalo da bude duhovito, nije. Ako ima malo primese, neprimerenosti šale, da se ne lažemo...ima.
To obično čovek i dobije kada je otvoren kao ja.
E, Ako si mi rekla. I hvala na diskusiji.
![]()
Ја то најозбиљније мислим, удари их тамо где су најрањивији. У око.![]()
Imam trideset godina.
Ako je tako...Ja najozbiljnije onda mislim da si neozbiljna i molim te, da mi ne staješ dodatno, na muku takvim savetima. Ok? Hvala.
Ako je tako...Ja najozbiljnije onda mislim da si neozbiljna i molim te, da mi ne staješ dodatno, na muku takvim savetima. Ok? Hvala.
Батали ту патетику, нико не воли кукумавке и очајнице. Најозбиљније ти кажем да удариш гланц и кренеш у активну потрагу.
Баш ме брига да ли си се увредила или ниси, ипак имам приличну дозу искуства у томе.

Upravo si ovim stavom rekla, šta zapravo misliš. Pa, tako reci...a nemoj uvijati. To je to, o čemu ja pričam. Znači, čim iznosim problem i pitam, ja sam kukuamavka, očajnica i neko ko patetiše, jel? Tvoja stvar, da misliš, šta želiš da misliš. Moje je, da u tebi ne spoznajem dobronamernost. Jer tvoj stav i način na koji se postvljaš ne ide u prilog tome, baš me briga, koliko iskustvena bila.
Uvredila ne, povredila da.
Jer ti je koliko falilo..dva posta? Da me nazoveš, kako...? To je za moje dobro, pretpostavljam? Jel to - to iskustvo, kojim se dičiš?
Da skratim, hvala na savetu. Kakav god da je. Ali je svaka dalja diskusija završena.
![]()
По мом мишљењу је да си у зрелим и најбољим годинама за озбиљну везу и брак. Чак шта више, одговараш мојим годинама па сматрај да сам и ја заинтересован за тебе, наравно поштујем твоју опрезност, али ако омогућиш приватне поруке можемо отвореније комуницирати него овде на теми где је јавно, и ја не знам шта ти желиш овде да износиш од своје интиме а шта не, као што ни ја не желим да изностим сву интиму овде на теми, а могу у приватним порукама. Ти си у годинама када је већ време жени да се уда и да рађа децу. Не кажем да сам ја тај за којег треба да се удаш јер ми се још добро и не знамо, али ја ћу ти помоћи максимално да нађеш правог човека за себе. Највише ћу ти помоћи саветима, ако ми дозволиш, па ћеш га сама наћи, тј. боље ћеш се поставити према мушкарцима и они квалитетни ће ти сами долазити у близину а ти ћеш бирати. Ипак ја сам мушакарац са искуством и могу ти рећи како размишљају мушкарци можда боље него нека другарица која такође не зна мушку психу него само нагађа. Што се мене тиче, ево и ја ћу отворено рећи, имам 42 године, по лику сви ми дају од 5 до чак 10 година млађе, никад се нисам женио, немам децу, а желео сам и брак и децу и даље то желим. Доживео сам много разочарања као и ти, али живот тече даље и не треба се предавати, само променити начин размишљања и тактику, тј. треба спознати самога себе и онда ћеш спознати и друге. Треба бити искрен према себи, али заиста.

Da skratim, hvala na savetu. Kakav god da je. Ali je svaka dalja diskusija završena
Молим, и други пут.
За твоје добро, научи се да прихватиш и савет који ти гребе сујету, можда је баш то оно што ти недостаје.
Нееластична си као да имаш шездесет а не тридесет година, преозбиљно схваташ себе и свој проблем.
Окрени на шалу, промени диоптрију.
Електрика, ја схватам твоје изражавање јер сам рођен у граду где је груб речник уобичајен као и безосећајност према другима, али то није успело мене да поквари. Молим те, тако се изражавај према онима који имају тај речник, а према онима који овде отворено износе своје најинтимније проблеме и осетљиви су и осећајни требаш имати више пажње и саосећања. Овако не постижеш ништа, само провоцираш свађу, а ја то не желим на овој теми коју сам отворио. Ако имаш савете доборнамерне, изрази се културније и пажљивије.

Опустите се мало, ово је тема за релаксацију, додуше не могу овде да вам пружим и масажу, али романтичну музику могу да вам предложим са једним лепим љубавним спотом. Надам се да ће вам се допасти:
Keith Sweat - I'll Give All My Love To You (Video)
keithsweat
Отпремљено 26.10.2009..
© 2008 WMG
I'll Give All My Love To You (Video)
Pesma je superiška i baš opušta. Lepa pažnja, za sve nas na temi.Hvala Vlado, na dobronamernim savetima. Meni uopšte nije žao, što sam izložila svoj problem javno. Iako je to ponekima poslužilo za drugu namenu, ali neka ih...Nećemo uopšte da kvarimo ovakve teme, jer ovakve teme su potrebne Forumu, a ne da ih zaključaju zbog tuđe nekulturnosti. Znam da ovde ima puno ljudi, koji su u sličnim problemima. Možda nekome nekada pomogne i ovo moje izlaganje kao i tvoj savetčić dat meni.

Проблем није решен још увек, док ти не нађеш правог мушкарца и мој проблем није решен док ја не нађем праву жену за мене. Или мислиш да треба да пустимо да нам године теку у самоћи?![]()
Ma, neću ja to još u u skorije vreme rešiti, vidim ja, ali elem, ništa zato...
Život ide dalje. Možda i tako i treba da bude, dok ne ukapiram šta trebam za ukapirati, pa se taj famozni onda odnekud i pojavi. Da nas moderatori ne bi opomenuli, jer ovo potpada već pod spam, verujem...ja ti rekoh, da prihvatam, da mi objasniš, kako i na koji način muškarci razmišljaju, jer želim da shvatim i razumem. Nije to isto čuti s ženskog stanovišta ili iz muškog ugla. Ja ti rekoh, jesam plašljiva, jesam traumirana, ali za moj razvoj kao ličnosti, i ostvarenje neke uspešne i srećne veze s muškarcem u budućnosti, ja očito moram bolje da ih razumem, kapiram, shvatam, kako god i prihvatam tvoju pomoć, da mi to sve pojasniš u meri kojoj je to moguće, ovako pisanim putem. Kao što rekoh, moj pp je ovde zaključan, neće više nikada biti otvoren i tako i ostaje. Ako postoji neki drugi način komunikacije, tipa mejl, Skajp, što da ne, biće mi drago da mi to sve napišeš. Ja imam reč, imam obraz i ovde sam rekla, puno puta, da privatne poruke nikada više neću razmenjivati s ljudima, i neću da kršim to obećanje. Pa, eto ako si voljan da mi to pojasniš nekim drugim putem a da nisu u pitanju privatne poruke, onda je ok, što da ne, ja sam komunikativno biće.Nemam ništa protiv.Duhovito, Vlado.Ma, neću ja to još u u skorije vreme rešiti, vidim ja, ali elem, ništa zato...
Život ide dalje. Možda i tako i treba da bude, dok ne ukapiram šta trebam za ukapirati, pa se taj famozni onda odnekud i pojavi. Da nas moderatori ne bi opomenuli, jer ovo potpada već pod spam, verujem...ja ti rekoh, da prihvatam, da mi objasniš, kako i na koji način muškarci razmišljaju, jer želim da shvatim i razumem. Nije to isto čuti s ženskog stanovišta ili iz muškog ugla. Ja ti rekoh, jesam plašljiva, jesam traumirana, ali za moj razvoj kao ličnosti, i ostvarenje neke uspešne i srećne veze s muškarcem u budućnosti, ja očito moram bolje da ih razumem, kapiram, shvatam, kako god i prihvatam tvoju pomoć, da mi to sve pojasniš u meri kojoj je to moguće, ovako pisanim putem. Kao što rekoh, moj pp je ovde zaključan, neće više nikada biti otvoren i tako i ostaje. Ako postoji neki drugi način komunikacije, tipa mejl, Skajp, što da ne, biće mi drago da mi to sve napišeš. Ja imam reč, imam obraz i ovde sam rekla, puno puta, da privatne poruke nikada više neću razmenjivati s ljudima, i neću da kršim to obećanje. Pa, eto ako si voljan da mi to pojasniš nekim drugim putem a da nisu u pitanju privatne poruke, onda je ok, što da ne, ja sam komunikativno biće.Nemam ništa protiv.
У реду, ако си расположена пиши ми отвореније на мејл: vjbgdser@eunet.rs А за оно што хоћеш савет од више људи пиши овде на теми као и до сада. Ја сада одох мало да једем али се враћам за око 20 минута и надам се да ће ми стићи твој мејл.

Mislim, ako mogu da unapredim svoj život, pa da razumem muška bića, po kom to principu ide sve, ja ću i to da uradim. Možda i poboljšam svoj život. Ja nisam sujetno biće, da neću reći istinu, kako sada nakon više neuspelih veza očito ipak ne poznajem muški rod. Izgleda. I zato kažem, hvala na pomoći, što to želiš da mi pojasniš iz muškog ugla, čisto da vidi, uvidim..da jasnije sagledam stvari, kako musški um, gleda na ono, šta mi se izdešavalo. Šta bi možda morala da promenim, da eto mi se poboljša emotivni život, u budućnosti.
Smatram da nisma pogrešila, jer uvek pišem javno, ali uvek, uvek..priznajem, i nakon četiri godine, kada čovek najotvorenije piše o onome šta ga muči, jede i sekira...kako da te ipak kao osećajno biće ne žacne, zluradi komentari ljudi, ali dobro. I zato uvek na kraju požalim, ali onda sebe prenem, pa kažem sebi..:jelena, uvek ima ljudi koji garant isto ili slično misle, ali možda ne bi baš o tome da pišu a nekome može pomoći. Možda i mora ponekad ako ne i uvek, da se slome koplja na meni.
Ja ću i dalje da budem aktivna na temi, ako se pored tebe, još ko javi, da me dobronamerno prokomentariše, kaže, posavetujem, otvorena sam ja za kritike, savete...ali dobronamerne. Cinizma i zluradosti željna nisam. A, kada toga ima, bez obzira koliko tema bila lepa, ja se obično sklanjam. Jer ne umem s takvima da diskutujem.
Prijatno ti i nazdravlje bilo, Vladimire. Ja se vraćam tek oko osam, jer moram na vežbe neke, zbog zdravlja, koje je urušeno pre dve godine a mejl te čeka upravo tada, kada dođem kući. Imaš moju reč.
Hvala unapred na pomoći, jako lepo od tebe i uviđajno; verujem sve što budem čula, biće mi dragoceno. Više ću znati nego sada, a i to je pomak, u moju neku nadasve svetlu budućnost.
![]()
Хвала и теби.Stidljiv sam, povucen i nevin. Zene me zaobilaze u sirokom luku. Sta da radim?
ps. Sexualno sam frustriran.
pps. Nemam kola i stan.
ppps. Nisam neki baja u gradu.
Батали ту патетику, нико не воли кукумавке и очајнице. Најозбиљније ти кажем да удариш гланц и кренеш у активну потрагу.
Баш ме брига да ли си се увредила или ниси, ипак имам приличну дозу искуства у томе.
Elektrika,izvini, al mislim da gresis.Neki ljudi jednostavno su vise umorni od pokusavanja i sva sreca pa postoji makar i forum gde mogu da razmene misljenja i potraze savete a mi ostali ako nemamo sta pametno reci i bar malo pomoci bolje i da ne ucestvujemo nego da upucujemo negativnu kritiku.Svet se toliko izokrenuo,vaze neka blesava pravila u kojima normalan covek ako nema bar malo srece ne moze da se snadje.Dovoljno je da posetis pdf Muskarci i procitas pojedine teme (na kojima sam i sama pomalo ucestvovala cime se bas nesto ni ne ponosim) i da vidis na koji nacin pojedini muskarci razmisljaju pa da ti se zivot smuci.Zaista je zalosno sto je ono najlepse sto se desava medju ljudima a to je ljubav poprimilo potpuno novu konotaciju,odnosno izgubilo se negde pa se sve nekako svelo na interes i puko zadovoljavanje fizickih potreba.Mada izuzeci uvek potvrdjuju pravila i zaista mi je drago sto na kraju i nije sve tako crno,ipak na ovom svetu ima divnih kako zena tako i muskaraca koji su samo malo pogubljeni u ovom haosu al uz malo srece pronaci ce svoje mesto pod suncem.Onaj savet o sminki i promeni izgleda u sustini i nije tako los,nisi ti puno pogresila samo je upucen pogresnoj osobi.Jeca je devojka koja ne zeli da se menja ali zeli da pronadje muskarca koji ce da je voli upravo takvu kakva je i to je poenta svega.Iskrena da budem to bi bila i najjednostavnija i najbrza opcija da pronadje nekoga,ako uzmemo u obzir cinjenicu da je vecina muskaraca povrsna pa i pada na sminku,provokativnu odecu i flertovanje al pitanje je kakvog bi muskarca time privukla.Sigurno ne onakvog kakvog ona u sustini zeli.Moj ti je savet Jeco,da se ne menjas,ostani dosledna sebe,onakva kakva jesi ,bogata duhom i cvrstog karaktera a mlada si jos,pojavice se neki koji ce vec umeti da te kvalitete prepozna.U medjuvremenu pokusaj da promenis svest o sebi,kad se pogledas u ogledalo da se ne sazaljevas nego da vidis jednu mladu,pametnu zenu koja moze postici sve sto hoce jer ti u sustini to i jesi samo izgleda nisi dovoljno toga svesna.I gledaj da budes vesala,svako jutro prvo nabaci osmeh na lice pa u nove pobede.Kad postignes da razmisljas pozitivno shvatices koliko si posebna i koliko si bila blesava razmisljajuci o sebi kao o nekom luzeru.Zelim puno srece i tebi i Vladi kao i svima ostalima kojima je to potrebno da pronadjete svoju drugu polovinu i da dosegnete sve ono lepo o cemu sanjate.Pozdrav
Elektrika,izvini, al mislim da gresis.Neki ljudi jednostavno su vise umorni od pokusavanja i sva sreca pa postoji makar i forum gde mogu da razmene misljenja i potraze savete a mi ostali ako nemamo sta pametno reci i bar malo pomoci bolje i da ne ucestvujemo nego da upucujemo negativnu kritiku.Svet se toliko izokrenuo,vaze neka blesava pravila u kojima normalan covek ako nema bar malo srece ne moze da se snadje.Dovoljno je da posetis pdf Muskarci i procitas pojedine teme (na kojima sam i sama pomalo ucestvovala cime se bas nesto ni ne ponosim) i da vidis na koji nacin pojedini muskarci razmisljaju pa da ti se zivot smuci.Zaista je zalosno sto je ono najlepse sto se desava medju ljudima a to je ljubav poprimilo potpuno novu konotaciju,odnosno izgubilo se negde pa se sve nekako svelo na interes i puko zadovoljavanje fizickih potreba.Mada izuzeci uvek potvrdjuju pravila i zaista mi je drago sto na kraju i nije sve tako crno,ipak na ovom svetu ima divnih kako zena tako i muskaraca koji su samo malo pogubljeni u ovom haosu al uz malo srece pronaci ce svoje mesto pod suncem.Onaj savet o sminki i promeni izgleda u sustini i nije tako los,nisi ti puno pogresila samo je upucen pogresnoj osobi.Jeca je devojka koja ne zeli da se menja ali zeli da pronadje muskarca koji ce da je voli upravo takvu kakva je i to je poenta svega.Iskrena da budem to bi bila i najjednostavnija i najbrza opcija da pronadje nekoga,ako uzmemo u obzir cinjenicu da je vecina muskaraca povrsna pa i pada na sminku,provokativnu odecu i flertovanje al pitanje je kakvog bi muskarca time privukla.Sigurno ne onakvog kakvog ona u sustini zeli.Moj ti je savet Jeco,da se ne menjas,ostani dosledna sebe,onakva kakva jesi ,bogata duhom i cvrstog karaktera a mlada si jos,pojavice se neki koji ce vec umeti da te kvalitete prepozna.U medjuvremenu pokusaj da promenis svest o sebi,kad se pogledas u ogledalo da se ne sazaljevas nego da vidis jednu mladu,pametnu zenu koja moze postici sve sto hoce jer ti u sustini to i jesi samo izgleda nisi dovoljno toga svesna.I gledaj da budes vesala,svako jutro prvo nabaci osmeh na lice pa u nove pobede.Kad postignes da razmisljas pozitivno shvatices koliko si posebna i koliko si bila blesava razmisljajuci o sebi kao o nekom luzeru.Zelim puno srece i tebi i Vladi kao i svima ostalima kojima je to potrebno da pronadjete svoju drugu polovinu i da dosegnete sve ono lepo o cemu sanjate.Pozdrav