Савети за протест у суботу

А он је иначе велики БОРАЦ ЗА СРБСКИ Космет и за своје Чипуљице?
Шта мене брига за неки-овк- и шта они подржавају?
13 Година ми распарчаваш зЕМЉУ, расељујеш своје сопствене Сународнике-Има да ТЕ НЕМА.

Ko si ti ustav nad ustavom mislim o cemu pricas,opozicija gubi svake izbore vecinska Srbija ih nece i zato hoce silom vlast,a to im drzava Srbija nikada nece dozvoliti, plus odakle nekom pravo da brani drugima da rade na Tv ili studentima da studiraju ,kome se protestvuje neka to radi do mile volje.A promjene vlasti nema bez izbora,sve van toga to sto pricas je prica razmazene i samozive osobe,i ja bi volio da budem Pele u fudbalu pa nisam

Сви долазите у суботу у Престоницу, јамачно. :D

Биће најлепше икад, биће спектакуларно и свако ко пропусти, кајаће се до краја живота.

Верујем да сте упућени, но ево пар савета као подсетник.
Најављена је киша ( мада је, можда, и отерамо) али ипак понесите кабаницу, кишобран и непромочиву а удобну обућу.

Обавезно ранац, са мајицом резервном, чарапама,ваљало би да имате кефију не само као симбол, може бити корисна на више начина.
Обавезна пиштаљка ( опционо вавузеле, даире, у крајњој нужди шерпа и варјача).

Лепо би било да имате заставу Србије и да знате текст химне. ❤️

Обавезно личну карту!

Ако имате екстерну батерију за мобилни ( мада ће нет да штека, јбг милион људи...)

Флашицу воде, нешто сланих грицкалица, који слаткиш.

Неће вам требати маске, крпице натопљене раствором соде бикарбоне, ал понесите, злу нетребало!

Сад оно најважније.
Пратите упутства факултета у блокади на мрежама.
Понашајте се пристојно и достојанствено.
Будите најбоља верзија себе.
Понесите љубав и верујте.

Чекамо вас. ДОБРОДОШЛИ 🤗🥰🍀

П.С. Уколико некоме затреба преноћиште, клопа, штек, код Нате је добродошао. Један ПП је довољан.

Срећна нам слобода!
🍀

Биће најлепше икад, биће спектакуларно и свако ко пропусти, кајаће се до краја живота.

Најављена је киша ( мада је, можда, и отерамо) али ипак понесите кабаницу, кишобран и непромочиву а удобну обућу.

Обавезно ранац, са мајицом резервном, чарапама,ваљало би да имате кефију не само као симбол, може бити корисна на више начина.

Обавезно личну карту!

Ако имате екстерну батерију за мобилни ( мада ће нет да штека, јбг милион људи...)

Неће вам требати маске, крпице натопљене раствором соде бикарбоне, ал понесите, злу нетребало!

Сад оно најважније.

П.С. Уколико некоме затреба преноћиште, клопа, штек, код Нате је добродошао. Један ПП је довољан.

Срећна нам слобода!
🍀
Polovina ljudi ce biti uduvani od marihuane kao na Vudstoku

130814220143-24-marijuana.jpg

When the moon is in the Seventh House
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars

This is the dawning of the Age of Aquarius
The Age of Aquarius
Aquarius! Aquarius!

Обавезно личну карту!

Сад оно најважније.

Срећна нам слобода!
🍀

Svakavih gluposti sam se naslusao ali ovo je VRH !

Klinci studenti pozivaju nas iz 90tih da dodjemo na ne znam ni sta ce to biti, neki karneval, festival emocija. Covece moja generacija je prosla 90te i sad ti meni objasnjavas kad da dojem, kako da se ocesljam, sta da ponesem gde da stanem...

To ti je kao da Soluncu objasnjavas sta je strojevi korak.

:fdlan:

Е, коначно један потез који није дебилан, наиме, госн Увучићевић је у свом цијењеном листу објавио ексклузиву:
1741905183676.png

Оно јес да сви знају да лаже, ал јбг... шта га знаш... можда ипак неко остане и у кући, за сваки случај. :mrgreen:

Samo sto Hipi pokret nije podrzavala Cikaska ili Njujorska mafija ili neka sjeverno americka verzija Ovk.Niakve dodirne tacke izmedju hipi pokreta i studenata u Srbiji
Знаш, проблем просечног човека што одбија да верује у једноставне ствари, типа истина.
Србина је најлакше слагати истином. 😁

Ubacice njihove elemente u narod i vrlo brzo ce poceti sa neredima(gadjnje policije, bacanje dimnih bombi i slicno"...Dobronamerni i iskreniu ucesnici protesta to nece moci da sprece, masa nece moci da se kontrolise...Da kazem i da se malo pribojavam da ce dolaziti i do teskih povreda na obe strane..Oni ce izazvati sve te sukobe, ali to ne moze da se objasni vecinskoj Srbiji... Na kraju ce epilog biti taj da ce se napraviti veliki razdor na ovoj strani narucito medju studentima tj. na relaciji studenti i opozicija...

Ko si ti ustav nad ustavom mislim o cemu pricas,opozicija gubi svake izbore vecinska Srbija ih nece i zato hoce silom vlast,a to im drzava Srbija nikada nece dozvoliti, plus odakle nekom pravo da brani drugima da rade na Tv ili studentima da studiraju ,kome se protestvuje neka to radi do mile volje.A promjene vlasti nema bez izbora,sve van toga to sto pricas je prica razmazene i samozive osobe,i ja bi volio da budem Pele u fudbalu pa nisam
Kad ovo čitam ko da igram 90 minuta visoki presing, čovjek na čovjeka

Back