Савети за протест у суботу

Ubacice njihove elemente u narod i vrlo brzo ce poceti sa neredima(gadjnje policije, bacanje dimnih bombi i slicno"...Dobronamerni i iskreniu ucesnici protesta to nece moci da sprece, masa nece moci da se kontrolise...Da kazem i da se malo pribojavam da ce dolaziti i do teskih povreda na obe strane..Oni ce izazvati sve te sukobe, ali to ne moze da se objani vecinskoj Srbiji... Na kraju ce epilog biti taj da ce se napraviti veliki razdor na ovoj strani narucito medju studentima tj. na relaciji studenti i opozicija...
ko se pribojava bilo čega, neka sedi kod kuće
mi ostali idemo tamo sa verom u drugačiji epilog

Ko si ti ustav nad ustavom mislim o cemu pricas,opozicija gubi svake izbore vecinska Srbija ih nece i zato hoce silom vlast,a to im drzava Srbija nikada nece dozvoliti, plus odakle nekom pravo da brani drugima da rade na Tv ili studentima da studiraju ,kome se protestvuje neka to radi do mile volje.A promjene vlasti nema bez izbora,sve van toga to sto pricas je prica razmazene i samozive osobe,i ja bi volio da budem Pele u fudbalu pa nisam

Ubacice njihove elemente u narod i vrlo brzo ce poceti sa neredima(gadjnje policije, bacanje dimnih bombi i slicno"...Dobronamerni i iskreniu ucesnici protesta to nece moci da sprece, masa nece moci da se kontrolise...Da kazem i da se malo pribojavam da ce dolaziti i do teskih povreda na obe strane..Oni ce izazvati sve te sukobe, ali to ne moze da se objasni vecinskoj Srbiji... Na kraju ce epilog biti taj da ce se napraviti veliki razdor na ovoj strani narucito medju studentima tj. na relaciji studenti i opozicija...

A to sto kosovska Ovk na drustvenim mrezema podrzava studentske proteste?

Kako to objasnjavas

A to sto Antisrbi Ex Yu podrzavaju studentske proteste ?

A pogledaj samo ko u Cg podrzava proteste studentske , klanovi ?

A to sto su u Hrvatskoj nedvano napravili lutku Vucica od stiropora ili cega ili vec i palili je kako to objasnjavas?

Ajde da te vidimo sada koliko si objektivan ili si samo Antisrbin

ko se pribojava bilo čega, neka sedi kod kuće
mi ostali idemo tamo sa verom u drugačiji epilog
Pribojavam se za druge...Inace ja ne idem, jer smatram da vecina ljudi koji protestuju su zapravo ideoloski na strani vlasti..Mislim da je to taj nacionalisticki korpus koji se medjusobno sa Vucicem optuzuje za izdaju...A u sustini oni su istomisljenici s tim sto na stvari gledaju iz razlicitog ugla pa ih samo vide drugacije...Gradjanske Srbije koji podrzavam ima samo jedan manji deo na tim protestima i cak iako se vlast promeni oni ce biti ti koji ce biti izigrani...A nova vlast ce sa sluzbom nastaviti gde je stala nacional socijalisticka politika...

Vidim Ramba na tom videu, pa da Rambo koji je govorio da nema tih para zbog kojih bi nastupio na Evroviziji i da je to festival kica i sunda najgori i da bi za njega najveca degradacija bila da nastupi na njoj.I pored svega nastupio je na njoj i uzeo pare jer voli pare a glumi hipika,a kao da sebe opravda sto je pogazio obecanje svoje i sto se nije drzao postulata kao napravio je pjesmu koja ismijava Evroviziju i citav taj kapitlisticki poredak.E vidis Rambo ti je primjer nekoga ko je slican drugosrbijancima iako nije Drugosrbijanac

Sve sto prica za Evroviziju je tacno ali i da je on kao Evrovizija ako ne i gori i to je tacno

Vidim Ramba na tom videu, pa da Rambo koji je govorio da nema tih para zbog kojih bi nastupio na Evroviziji i da je to festival kica i sunda najgori i da bi za njega najveca degradacija bila da nastupi na njoj.I pored svega nastupio je na njoj i uzeo pare jer voli pare a glumi hipika,a kao da sebe opravda sto je pogazio obecanje svoje i sto se nije drzao postulata kao napravio je pjesmu koja ismijava Evroviziju i citav taj kapitlisticki poredak.E vidis Rambo ti je primjer nekoga ko je slican drugosrbijancima iako nije Drugosrbijanac
Nego je TrećeCrnogorac?

Ubacice njihove elemente u narod i vrlo brzo ce poceti sa neredima(gadjnje policije, bacanje dimnih bombi i slicno"...Dobronamerni i iskreniu ucesnici protesta to nece moci da sprece, masa nece moci da se kontrolise...Da kazem i da se malo pribojavam da ce dolaziti i do teskih povreda na obe strane..Oni ce izazvati sve te sukobe, ali to ne moze da se objasni vecinskoj Srbiji... Na kraju ce epilog biti taj da ce se napraviti veliki razdor na ovoj strani narucito medju studentima tj. na relaciji studenti i opozicija...
Nadam se da ćeš pogrešiti.

Kako to objasnjavas

A to sto su u Hrvatskoj nedvano napravili lutku Vucica od stiropora ili cega ili vec i palili je kako to objasnjavas?

Ova vlast ima lose odnose sa svima u okruzenju...I svi u okruzenju bi podrzali buducu vlast, ako ta vlast bude za iskrene evroatlanske integracije, ako bude gradjanska i ako bude zelela dobrosusedske odnose... I Hrvatska i Bosna i Crna Gora i Albanija bi pozdravile i podrzale novu vlast...Medjutim, ta nova vlast nece biti gradjanska, niti ce zeleti iskreni put u Eu, niti ce zeleti u nato, tako da se oni da tako kazem dzabe nadaju... Vecinski narod je protiv evroatlanskih integracija, a ne smetaju mu ni losi odnosi sa tim drzavama...

Kako to objasnjavas

Vama apsolutno ne ide u glavu da ove generacije ne znaju za takve podele, oni se druže, oni su globalna generacija, koju baš briga za pripadnost u smislu da zbog toga nekoga mrze. Podržavaju njihovu hrabrost, njihov elan i energiju, podržavaju ih jer njihovi podvizi izazivaju suze radosnice, svima njima to nedostaje, jer mentaliteti na ovim prostorima su i dalje jako slični, hteli mi to ili ne...

1741906656764.png

A ti kako sebe klasifikuješ?

Srbin,evropljanin,hriscanin, koji postuje evropske ali i srpske tradicije i koji je za naucnu inovaciju ali i za njegovanje nacionalnih evropskih kultura

Evropa je za mene basta nacionalnih kultura a ne monolitno globalstistcko shit

Ja nisam globalista niti sam antievropljanin.A neprijatelji Srba i svih Evropljana su svi preko-okeanski globalisti koji su citav prosli vijek ulagali pare i radili na projektu unistenja Evrope,bijele rase i evropskih kultura a good zamjenu za to nametnuli su globalizam i imali svoje globalsticke sluge u Evropi pocevsi od Tita

Relativizacija antisrpstva ti odlicno ide od ruke
Ти никада у животу нећеш упознати српкињу која више воли Србију од мене.
Патриотизам није мрзети друге, већ волети своју отаџбину, свој народ.

Srbin,evropljanin,hriscanin, koji postuje evropske ali i srpske tradicije i koji je za naucnu inovaciju ali i za njegovanje nacionalnih evropskih kultura

Evropa je za mene basta nacionalnih kultura a ne monolitno globalstistcko shit

Ja nisam globalista niti sam antievropljanin.A neprijatelji Srba i svih Evropljana su svi preko-okeanski globalisti koji su citav prosli vijek ulagali pare i radili na projektu unistenja Evrope,bijele rase i evropskih kultura a good zamjenu za to nametnuli su globalizam i imali svoje globalsticke sluge u Evropi pocevsi od Tita
Uh bre
Em komplikovano em puno stranih riječi

Vama apsolutno ne ide u glavu da ove generacije ne znaju za takve podele, oni se druže, oni su globalna generacija, koju baš briga za pripadnost u smislu da zbog toga nekoga mrze. Podržavaju njihovu hrabrost, njihov elan i energiju, podržavaju ih jer njihovi podvizi izazivaju suze radosnice, svima njima to nedostaje, jer mentaliteti na ovim prostorima su i dalje jako slični, hteli mi to ili ne...

Pa vidi znas koja su 2 razlike izmedju covjeka i zivotinje ?

Covjek kao i zivotinja ima bioloske potrebe da jede,pija,spava ,oplodi zenu, zenku itd sve to radi i zivotinja.Ali zivotinja nije stvaralcko bice zivotinja ne moze da pise poeziju i prozu ali zivotinju ne zanima porijeklo,dok covjeka zanima

Covjek koji ne stvara i ne zanima ga porijeklo on je na nivou zivotinje

Back