Saveti za kupovinu malog, polovnog auta....

Frederick_

Elita
Poruka
17.362
Od avgusta ce mi trebai auto za bebisiterku, s kojim bi ona isla po dete u vrtic (4km u jednom pravcu), i usput svracala do prodavnice da nesto kupi.
Dakle, nesto malo, relativno pouzdano, polovno, iskljucivo za svrhu gradske voznjice.
Moji uslovi su da:
- bude benzinac, do 1.2 litra
- nesto malo, pouzdano, i lako za odrzavanje (idealno bi bilo da ima lanac a ne kais)
- da ne bude vise od 3000 evra.
Taj auto treba da mi izdrzi naredne 3, maksimum 4 godine, za tu svrhu. Posle toga moze i da se raspadne.

Ono sto sam video na mobile.de je da ima gomila malih VW Fox autica. Ima li neko iskustva sa tim autima, kakvi su?

@Dule 021 ti si, koliko kapiram, majstor, pa sigurno imas malo vise iskustva? :)

Нискобуџетно: Југић, већ за сома их имаш у одличном стању (чак и са уграђеним плином, ато ти то ишта значи), а за 2 сомића има да бираш да буде „ко нов” тј. „сипај и вози”.
Нешто скупље: Пунто.

Нискобуџетно: Југић, већ за сома их имаш у одличном стању (чак и са уграђеним плином, ато ти то ишта значи), а за 2 сомића има да бираш да буде „ко нов” тј. „сипај и вози”.
Нешто скупље: Пунто.

Ne mrzim nikoga toliko da bih mu kupio juga 😁

A punto ovde jedva ima da se nadje, ne kupuju se po Nemackoj mnogo italijanski auti....

Ne mrzim nikoga toliko da bih mu kupio juga 😁

A punto ovde jedva ima da se nadje, ne kupuju se po Nemackoj mnogo italijanski auti....
Извињавај, нисам знао да си у Швабији. Види онда неког малог јапанца, обичан бензинац, атмосферски.
Успут, Југић није ни близу толико лош колико је „фуј” онима којима је фуј све што није „бренд”.
Ако ти бебиситерка буде „запала за око”, части је Атомом. ;)

Od avgusta ce mi trebai auto za bebisiterku, s kojim bi ona isla po dete u vrtic (4km u jednom pravcu), i usput svracala do prodavnice da nesto kupi.
Dakle, nesto malo, relativno pouzdano, polovno, iskljucivo za svrhu gradske voznjice.
Moji uslovi su da:
- nesto malo, pouzdano, i lako za odrzavanje (idealno bi bilo da ima lanac a ne kais)
Taj auto treba da mi izdrzi naredne 3, maksimum 4 godine, za tu svrhu. Posle toga moze i da se raspadne.

Ono sto sam video na mobile.de je da ima gomila malih VW Fox autica. Ima li neko iskustva sa tim autima, kakvi su?

@Dule 021 ti si, koliko kapiram, majstor, pa sigurno imas malo vise iskustva? :)
Honda Jazz

Moji uslovi su da:
Taj auto treba da mi izdrzi naredne 3, maksimum 4 godine, za tu svrhu. Posle toga moze i da se raspadne...
Za malo vise Mazda 2 i Hinda Jazz

Aygo 107 C1. ista auta mada je Toyota skuplja iz nekog razloga..Fiat Punto,Nissan Micra za male pare ok autici..za malo vise Mazda 2 Honda Jazz,Yaris II, Fiesta 1,25

Poslednja izmena:

Back