"Saveti" za baštovanstvo na Krstarici

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Plant

Veoma poznat
Poruka
11.703
Usrdno molim da se pisac (M. O.) ovog teksta potpiše - i sa čime se bavi (osim trikovima za baštovane )

https://www.krstarica.com/zivot/vas...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house.

a, bilo bi lepo i da to napiše u temi o paradajzu,..

Screenshot_31.png

Tekst je takav da vređa intiligenciju imalo iskusnog baštovana, amatera, hobiste.

mene zanima ko bira te tekstove ? Bilo ih je još nekoliko,.. pratim tekstove o biljkama.

Ovakvi tekstovi nanose veliku štetu ovoj mreži.

zašto se taj M. O. ne potpisuje ovako ?

Screenshot_33.png

Ko bira takve tekstove ? na klik

ne bih da diskutujem, komentarišem i raspravljam sa 'duhom'.. koji piše tekstove ispod svakog nivoa, kao da je tekst za idiote,..

Prilozi

• Screenshot_32.png
    Screenshot_32.png
    83,7 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Ovaj lik kao ja sa svojim "topiranjem".

:rotf:
OK, ali ja tebe mogu da pitam: Jesi li siguran,,
da napišem - ja ne mislim tako,.. moje iskustvo je drugačije,.. možemo da polemišemo,..

Ali kod ovakvih tekstova nema diskusije,..
kao da su iz udžbenika prepisani.
Pa još bombastično : Uradite ovo i nećete znati šta da radite sa tolikim plodovima.

pa, ako baš nimalo pojma nemaš, uradićeš tako,.. i videćeš da je tekst pisao varalica, koji pojma nema... a trud i potrošeno vreme,.. hbg,..

pa, ako baš nimalo pojma nemaš, uradićeš tako,.. i videćeš da je tekst pisao varalica, koji pojma nema... a trud i potrošeno vreme,.. hbg,..

Ma znam, dosta susjedov pas čita o tome što uzgaja, pa i gleda YT, ali čak i on je naučio da postoje tekstovi i video zapisi kod kojih kada pročitaš prvu rečenicu samo zatvoriš stranicu, prekrstiš se i odeš svojim putem.

Ma znam, dosta susjedov pas čita o tome što uzgaja, pa i gleda YT, ali čak i on je naučio da postoje tekstovi i video zapisi kod kojih kada pročitaš prvu rečenicu samo zatvoriš stranicu, prekrstiš se i odeš svojim putem.
daa,.. ali taj koji je odabrao taj pomenuti tekst... odobrio, prepisao,.. i taj nema pojma,..
ko mu je dozvolio da to stavi ovde,.. ipak je ovo posećena mreža,..

Pa još bombastično : Uradite ovo i nećete znati šta da radite sa tolikim plodovima.
М.О. се налупало за све паре. :lol:

ценим да на ово треба да реагује супермод, нпр., @Nina
лепо си је позвао на обуку и свашта кориснога. :lol:

толико знам, да ово код мене не пије воду.:aha:

чуј, да сецне вршку кад год, и има да берби парадајз.:zcepanje::rotf:

Чварков, како принцезе? ;)
шта каже "суседово псето" :lol:

да није текст писао Милојко од @moonja..
добро, није споменуо сурутку, али има времена. :lol:
Ne verujem da je on....Mićo ti je Crnogorac,.tamo nema lošeg paradajza. MSM može, ako se prerano sadi i sredi ga pepelnica ili što ono zovu "maća".
Za surutku ne znam lol, al rastvor mleka, sode bikarbone ili pak koprive radi posao provereno : )

Ne može da se zakida gore, vrh, može,.al da ne raste.

Poslednja izmena:
М.О. се налупало за све паре. :lol:

ценим да на ово треба да реагује супермод, нпр., @Nina
лепо си је позвао на обуку и свашта кориснога. :lol:

толико знам, да ово код мене не пије воду.:aha:

чуј, да сецне вршку кад год, и има да берби парадајз.:zcepanje::rotf:
Za ovo sam čula da se radi kada ga uhvati plamenjača. Onda se odseče
vrh, da ne bi išao u visinu i u sledeći rod, nego da bi stigao da izgura
plodove koje je već napravio, jer ne može da opstane do jeseni.

Zašto bi neko zdravoj biljci odsekao vrh, to ne razumem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back