rosarium_7
Zainteresovan član
- Poruka
- 385
Ne cisti mu nista osim usne skoljke stapicem! Ne guraj unutra, napravices ludilo! Samo ono sto samo izadje napolje. Njih ta smola koja je u usima stiti, ako je skines, pokreces lavinu! A mozes i da je naguras unutra i da bebcu zapusis uvo. Ozbiljno, nije za igranje.
Nista drugo i ne cistim i jako pazim da stapic slucajno ne udje unutra kad pomjera glavu - znaci usna skoljka i nista vise.
I jos jednom, znaci gromuljice nisu zabrinjavajuce? Ponovo sam gledala u teglicu i sad ih nema - pojela maca.
Nisam sujevjerna, pa cu reci: danas imam vise mlijeka nego juce, cak je pocelo da curi samo od sebe. Doduse, sinoc ga je bilo vrlo malo, pa smo imali ludnicu koja je trajala skoro dva sata, tako da ne znam koliko ce trajati ovo lijepo iznenadjenje. E, sad ne znam da li da to pripisem jos jednom savjetu za nadolazenje mlijeka - rekli su mi da je leće (sočivo) dobro za mlijeko, te ja skuvah i pojedoh. Samo sto.......
ops:
ops::
..... onako, ima dosta golubova. Ako kome treba da se posalje pismo, neka mi se slobodno javi 

Cak je na jednom sajtu mama pricala da je slala pismo Aventovoj fabrici u vezi toga i da su joj oni rekli da su naculi da je biphenol opasan ali da ne nameravaju da prestanu da proizvode takve flasice sve dok zvanicno ne dobiju od nadleznih. Zato smo i narucili staklene flasice iz GB koje su jako slicne Aventovim jer Nikola nije hteo ni jednu drugu.Imam 5-6 razlicitih i nijednu nije hteo

To kod mog kmekavca pali
Tako da nina-nana sve ce biti ok i sa tvojim sinom...Al nikad kraja, moj sin sada nikako da progovori...dok njegovi vrsnjaci zovu roditelje po imenu, moj sin mama, baba i kraj.