- Poruka
- 11.507
Neko je negde pisao o skokovima u razvoju beba, pa ima tu nesto oko seste nedelje u kojoj smo mi sad. E, sad, nije to kao sto ste pisale da cesto hoce da sisa, nego, pocne da sisa i posle desetak gutljaja krene da se otima i place, pa onda opet par puta povuce i opet plakanje...tako ceo podoj, namucimo se i ja i ona.To treje vec nekoliko dana i naprosto cu poludeti, imam osecaj da je boli kada mleko dodje do stomacica. A nekad, uglavnom dok sisa nocu, nema takvih problema.
Jesu li to grcevi i sto se javljaju bas kad pocne da sisa i sta ja tu mogu da joj pomognem ? Inace, redovne grceve ima ,sa njima se borimo a oni uglavnom dodju i prodj kad oni hoce ne pomaze tu nista a svasta smo probali, prosto smo se vec navikli na njih.
Jesu li to grcevi i sto se javljaju bas kad pocne da sisa i sta ja tu mogu da joj pomognem ? Inace, redovne grceve ima ,sa njima se borimo a oni uglavnom dodju i prodj kad oni hoce ne pomaze tu nista a svasta smo probali, prosto smo se vec navikli na njih.
Kasnije sam malo pomagala gospodjici tako sto bi i rukom stisla dojku pa je mala lencuga lakse sisala!

) dve nedelje, ali nisu bili dramaticni.
sad sam htela da objasnim zašto, sve lepo ko što mi je rođak koji je dr. pričao, al ne umem, pa ću onako glupo amaterski da prepričam.... Elem, ulje kad se termički obradi masnoće promene hemijski oblik - tu se sad pojavljuje priča o onim omegama 3,6,9 koje nam svima trebaju, a mnogo trebaju deci za razvoj nervnog sistema.... E, tih omega 3,6,9 ima u ulju koje nije bilo na visokoj temperaturi, a ulje koje je bilo na visokoj temperaturi nema ništa korisno, čak je i štetno iz opet nekih razloga koje ne umem da prepričam...