Joj, Jelena, a zašto tako?
Vidi, sve smo mi majke, i svima nam je zdravlje naše dece na prvom mestu, zar ne?
Ako mi dete pregledaju na Dedinju, na plućnoj, pa u Tiršovoj, a izmedju toga bar 5 puta u domu zdravlja, i svi lekari redom pitaju za ekcem, od kada ga ima, na koliko se ponavlja i slično, i onda kažu da je,
verovatno, nasledno, a ja ovde, na forumu, saznam da to može biti povezano sa respiratornim problemima, da li imam pravo da budem razočarana i da to kažem? ( obaška što imam striktno mišljenje da u pedijatriji ništa ne bi smelo da bude verovatno, već da bi sve trebalo pregledati, istražiti i proveriti, ali dobro, da ne proširujem razgovor na temi koja za to nije predvidjena )
Nisam "pljuvala" po lekarima, daleko od toga. Nisam ni rekla da treba da dube na glavi. Sada, kada sam svesna i ove mogućnosti, samo kažem da je trebalo da mi skrenu pažnju na to, i, eventualno, da me upute na alergološke testove. Nikakvo dubljenje na glavi.
Znači, samo sam iskazala svoje razočaranje što sam više saznala na forumu, nego u ordinaciji.
Ne shvati, molim te, ovo kao raspravu, već samo kao objašnjenje mog predhodnog posta, ok?