Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Vodili smo ga u utorak na mesecnu kontrolu i super je,gledao mu je i usi sve super,rekla sam mu zbog pise la on mu nije zavrnuo kozicu(jer to je bilo crveno unutra oko otvora)kaze sve je super,mozda mu se malo inficiralo al prepisao mi je jod da mu stavljam ako se javi opet,trazila sam za laborat neda,nema potrebe..vec od juce ujutru 39,2,pa nema sanse da mu skinem,tusirala sam ga i skine se na 38,8 i posle pola sata opet ista,skace,dajem mu paracetamol ,nista,uspela sam jutros sa ibrufenom da mu skinem na 36,8 al evo skace ko luda...primetila sam da kad piski ono je crveno oko otvora ili se meni cini,nisam pametna..nisam ga vodila kod doce jer neradi ni nas pedijatar a ni doca,tek sutra jedino da ga vodm na hitn,o al ovde kazu ako za 24-48h neskine se temperatura onda da se vodi kod doce!Jadnicak bas stenje.videcu da ga odvedem kod nekog popodne kad bilo kog doce mora neko da me primi..
bonži zar kod vas ne postoji kućni lekar kojeg možete da nazovete,da se ne sekiraš čak do sutra?...pokušaj mu srce na svaka 4 sata menjati Paracetamol i Ibuprofen dok mu ne bude temperatura oko 37-37,5..tada možeš početi da mu daješ na 6 sati dok temperatura skroz ne padne..
dakle, na repertoar cu i zecetinu polako da stavljam...