SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u uputstvu pise 1 ml(25 kapi) pre ili posle svakog dojenja
kafena kasicica je 5 ml,tako da treba paziti
mi dajemo pipetom

mi smo pokusali da dajemo samo preko dana,uglavnom popodne i uvece,jer grcevi idu kasno popodne ili uvece,ali nije delovao
a kada dajemo pre ili posle svakog sisanja(cak i nocu),grceva nema uopste

procitaj uputstvo lepo

MA daj Kameron, ne tripaj bezveze...fontanela se sasvim prirodno malkice udubi kada je dete u uspravnom polozaju, sila zemljine teze...:) "Udubljena fontanela" je kad je bas udubljena...znaci, otprilike kad moze da stane zrno graska a da ne ispadne...:) (izvinite na slikovitosti)

I ja sam tako tripala sa Andrijom, nisam smela noi da ga pogledam u fontanelu, a jos bio celav...:)

ma da, i ja sam non stop davala tečnost pa sam skontala da nije to to..
Lazar mi je počeo malo kašljati, ali opet dobro, još uvijek je u fazi psovanja to ga ne prolazi,
a Lari već danima skidam tjemenjaču, nisam uopšte skontala koliko je ima dok nisam stavila ulje
ovako se uopšte nije primjetilo...

nocas zaspala oko 2
i mi kao hepi,zaspala "rano" :lol:
i u 4 se budi i ko sova gleda okolo smeje se i djuska rukama i nogama :lol:
ja se oladila
medjutim,zaspala je,fala bogu
al je ceo dan danas ko pijana prespavala,a sada vileni
ja veceras spremna cekam zurku,popila sam kafu
sto da se mucim,kada mogu lepo da blejim

ustale smo u 2 :rumenko:
joj kameron,tebi je bas zeznuto....

a ja sam se setila sta se ustvari desilo sa Irininim ritmom
kada je primila prvu vakcinu,primila je oko pola 6 popodne,pa je nervozna bila i drndala nas tu noc...onda je spavala preko dana,pa je opet bila nervozna uvece i drndala...i tako je krenulo
sada u utorak treba opet da idemo na kontrolu i vakcinaciju i to opet popodne
ali posto nam je dr. poznanik,zamolicemo ga da dodjemo na vakcinu u sredu ujutru ...ionako ne daje on vakcinu nego sestra...
nadam se da ce onda taj dan da ne spava,pa da lepo zaspi uvece
ovako vise ne ide :lol:
ja koja sam bila nocna ptica,ko za baksuz,sada ne mogu tako da funkcionisem....

Jao, devojke, sta da radim!?
Andrej sve trpa u usta, juce je zagrizao rajsferslus i povredio desni, gore, gde bi trebalo da bude recimo trojka.
Sad tu ima ranicu koja je okolo crvena, a u sredini belicasta (znate vec kako povreda u ustima moze da izgleda).
Siki normalno, ne smeta mu, normalno se ponasa, veseo je, ne pokazuje da ga boli, ali bas grozno izgleda, kao da fali parce tkiva, a nije ni tako malo. :(
Da li da mu ispiram necim, stavljam nesto,...?

Back