- Poruka
- 12.428
Planirao sam da uzmem nove felne za moj auto. S obzirom da ide zima, treba da postavim zimske gume a da se ne bih bavio prebacivanjem guma za zimu i za leto, mislio sam da uzmem novi set felni pa da organizujem gume tako da kad dodje opet do promene za leto onda samo menjam cele tockove a ne prebacujem samo gume. Da li vam se to cini smisleno?
Zapravo koincidentno trenutno to u mom slucaju znaci zamena 2 gume, posto igrom slucaja, imam trentutno po 2 - napred letnje, a nazad zimske.
Posto vec imam aluminijumske felne nekako mislim da je to najbolji izbor i za dalje. Nemam neke specijalne zahteve po pitanju izgleda osim s obzirom da ide zima, mozda da budu crne boje. Ove koje sada imam koje su srebrne bih ostavio za letnje gume (treba malo da ih dofarbam tu i tamo). Sve ostalo sto se tice dimenzija bih uzeo standardno. Proucavao sam mere felni i guma i tu me zbunjuje mnogo sto sta, tako da i saveti u tom smislu su mi takodje od pomoci.
Voleo bih da cujem savete, sta raditi? sta ne raditi?
Koji proizvodjaci, koji prodavci? Da li je bolje kupiti u radnji ili online?
Zapravo koincidentno trenutno to u mom slucaju znaci zamena 2 gume, posto igrom slucaja, imam trentutno po 2 - napred letnje, a nazad zimske.
Posto vec imam aluminijumske felne nekako mislim da je to najbolji izbor i za dalje. Nemam neke specijalne zahteve po pitanju izgleda osim s obzirom da ide zima, mozda da budu crne boje. Ove koje sada imam koje su srebrne bih ostavio za letnje gume (treba malo da ih dofarbam tu i tamo). Sve ostalo sto se tice dimenzija bih uzeo standardno. Proucavao sam mere felni i guma i tu me zbunjuje mnogo sto sta, tako da i saveti u tom smislu su mi takodje od pomoci.
Voleo bih da cujem savete, sta raditi? sta ne raditi?
Koji proizvodjaci, koji prodavci? Da li je bolje kupiti u radnji ili online?