Saveti koje sam proverila

milicica&decko

Ističe se
Poruka
2.535
Puno je saveta, u po netu i časopisima, o vodjenju ljubavi i sexu. Znate ono šta treba, kako treba, koliko treba....
Sta ste pročitale/ pročitsli i isprobali sa partnerom/partnerkom ili samim sa sobom

Za početak, davno sam pročitala biserna ogrlica pa da se obmota lagano oko k.... pa da se obuhvati šakom pa gore dole...
U radnjici gde kupujem šnalice kupila sam jednu kao bisernu ogrlicu(naravno bižuterija). Probalia bilo mu zanimljivo.

Za početak, davno sam pročitala biserna ogrlica pa da se obmota lagano oko k.... pa da se obuhvati šakom pa gore dole...
U radnjici gde kupujem šnalice kupila sam jednu kao bisernu ogrlicu(naravno bižuterija). Probalia bilo mu zanimljivo.
Slusaj,nije losa ideja...Mada ima rraznih pojedinosti na koje treba da se obrati paznja. Retkim srecnicima treba dve-tri ogrlice...Nekima je i 6 bisera vec mnogo,viri bar jedan :D

Može da zvuči malo perverzno ali ne mora da znači:
Potrebne su viralne naočari. Odaberete video sadržaj stavite partneru na oči i počnete igru sa njim, naravno i obrnuto.
Može biti vrlo zanimljivo.
Alo dečko,otkud mi naočale,jedva sam se gaća dokopao.I čarapa.Mada,mislim da sam sa čarapao preterao,par puta zaboravio da sam ih već kupio.Sada imam stotinak komada

Back