Savet?

Nijednom nisi rekao da si se zaljubio i da je volis već si rekao da je izgled ok

Sad te brine da li da joj kazes da nisi dosad imao devojku a veća bi ti briga trebala biti da li je ok ulaziti u vezu ako nisi zaljubljen u tu devojku i kakve posledice mozes povući iz takve veze

Uopste mi se nesvidja put kojim koračaš .

Nisam se zaljubio, lepa je, ima prelep osmeh, ali jednostavno nisam zaljubljen u nju.
Viđaćemo se češće od sada, pa ćemo videti šta će da izađe iz toga.

Neću joj reći da nisam imao devojku, reću joj to kasnije ako uđemo u vezu.

Nisam se zaljubio, lepa je, ima prelep osmeh, ali jednostavno nisam zaljubljen u nju.
Viđaćemo se češće od sada, pa ćemo videti šta će da izađe iz toga.

Neću joj reći da nisam imao devojku, reću joj to kasnije ako uđemo u vezu.
:lol:Nemoj sinko da je lagis,reci lepo ja lose skretanje sam lose skrenuo u zivotu ti si mi 355 riba i ako se ne kresnemo moracu jos 355 tema da otvaram na krsti da zezam narodne mase dok mi se ne podas..E onda cu posle da ispredam price o svom junastvu:lol:

:lol:Nemoj sinko da je lagis,reci lepo ja lose skretanje sam lose skrenuo u zivotu ti si mi 355 riba i ako se ne kresnemo moracu jos 355 tema da otvaram na krsti da zezam narodne mase dok mi se ne podas..E onda cu posle da ispredam price o svom junastvu:lol:

glupasi
Neću da je lagim, nego neću da joj kažem, clear.

- - - - - - - - - -

...Ona ce mi reci
da sam Drugi
a,
ja cu njoj sebe dati
od_prve...:rumenko:

itisiglup

:rotf:

glupasi
Neću da je lagim, nego neću da joj kažem, clear.

Kazi joj istinu.
Bolje da zna da ne znas nego da pomisli da si los kada zabrljas.

Bio sam u slicnoj situaciji kao i ti, jedini put sam poljubio devojku sa 24 godine.
Rekao sam joj da je prva koju sam poljubio te se nije bunila sto ne znam.

Nemoj, skontace sama, samo ce ti biti jos neprijatnije i imaces vecu tremu. Jos bolje ako nisi zaludjen, malo da vezbas. Pa sta ako je ne volis sada, voleces je mozda kasnije. Prepusti se zivotu, ne razmisljaj previse o tim detaljima.

Možda sam lud, ali ja nikakvu tremu nemam kacam s njom. Veću tremu imam pred meč sa Valetom sjutra.
Možda mi nije mnogo stalo kao do one plavušice od ranije (nju kad vidim treso sam se ko piče), možda sam jednostavno prešao taj klinački period kase treseš ko zečić, možda je i teretana mi podigla samopouzdanje, uglavnom mogu je poljubiti bez straha, razmišljao sam u petak da to uradim, možda se večeras desi, ako se vidimo, pošto je prca posao.

Do duše sada veći strah imam od "šta posle", pošto smo relativno blizu 4-5km. Pa onda razmišljam to će odma da navali u kuću, da upoznaje moje, pa ja njene, pa rođendani, slava ajoj maikon.

Poslednja izmena:
...Savjeta ovako veli,
Faraonn je sa svojih / necu da se brukam/
naletio u Luj_a Adamica
na jednu Sladjanu
i sve mi je detaljno 'objasnila'
kao na dlanu
...zato neukost i smotanost su [rednosti
a ne zaustavnosti..
...nijesam ja brdsko-planinsko tele mogao beogradjanima prosipati iskustvo
ali sam ih stigao i prestigao
ali,
samo trapavoscu svojom rodjenom jer to je bio moj imidz
dosta su mi 'skidali' zenskinja
ali i ja njima
posto sad Jedno
ko kome otima
to je ,- svejedno...
Vazna je hajducija...:rumenko:

Prvo da kažem da sam vas ovde slagao, nikad nisam imao devojku, a imam 23 godine, iako sam par puta pomenuo da sam kao imao, nisam.
Mogao sam da imam, ali sam bio mentol dugo zaljubljen u devojku sa kojom nikada nisam bio, zbog nje sam u studentskim danima odbio 3 ili 4 veze/šeme.

I napomena - ne trolujem.

Konačno sam rešio da uđem u vezu, nikad nisam bio bliže toga jer mi se otvoreno nabacuje devojka koja živi blizu mene i koja ide sa mnom u teretanu i koja izgleda sasvim ok.
Nisam se zaljubio i nešto imam osećaj da nikada neću nijednu voleti kao tu devojku sa kojom nikada nisam bio, jednostavno zaludio sam se sa njom.

Moje pitanje je, da li da joj kažem da mi je prva ili da se pravim blesav?
Pritom nemam iskustva u ljubljenju, a pogotovo ne u seksu. Ona je bila u vezi sa mojim ne toliko bliskim drugom 3 godine.

Šta mi je činiti?
reci joj, ali ne tako kao da se toga stidis ili kao da mislis da je to nesto nenormalno

nije bas toliko retko da neko nema iskustva u tvojim godinama, samo cute, sramota ih da kazu

Back