Savet?

ne znam sta da radim..
volim moju, svoju devojku i lepo mi je s njom, unela je radost u moje srce :heart:
ali imam osecaj kao da je ne zadovoljavam dovoljno :( trudim se stvarno:confused:
ponekad mi i nije do seksa, samo bih da je gledam i mazim.
ali ona hoce samo to trpanje!!
poludeo sam..
razmisljam da angazujem nekog baju, pa da je zajedno zadovoljimo..
sigurno bi bila srecna..
ne znam sta da cinim..
imate li iskustva po tom pitanju?

I pored emocija koje ima$ za nju ona ti nije dovoljno sexi. Jedino to je logichno obja$njenje. Znam po sebi.

Zato se zhenke trude da budu $to vi$e droljaste da bi dobile $to bolji sex i zadovoljile svoje nagone sa jednim ili sa vi$e partnera.

Ma ne slusaj ove, sledeci put pred pocetak golgote samo kreiraj sliku u glavi kako sekiras drva i udri.
Naravno, bez sekire.

:lol::lol::lol:
pa letece delici okolo, ko cepanice ebote koja krvava slika, pa ti nisi normalan, ja vec imam citav film masakra sa krvavim flekama po plafonu i zidovima dok on vitla sekirom u napadau strasti..

ne znam sta da radim..
volim moju, svoju devojku i lepo mi je s njom, unela je radost u moje srce :heart:
ali imam osecaj kao da je ne zadovoljavam dovoljno :( trudim se stvarno:confused:
poludeo sam..
sigurno bi bila srecna..
ne znam sta da cinim..

angazzuj crnca :mrgreen:
da je ladi lepezom, missim ;)

ne znam sta da radim..
poludeo sam..
sigurno bi bila srecna..
ne znam sta da cinim..

moj decko je kao tvoja devojka :D
ali ako te voli izdrzace i pod manjim sankcijama na seks...
a ako ne moze da izdrzi,onda takva i nije za tebe

....а да се вас двоје смувате?
(за ову генијалну идеју тражим само 5% од ваших заједничких прихода доживотно ;))

...знаш како...мене нервирају девојке које се понашају фуксасто...некако ми делују јефтино и никаква еманципација ту не може променити моје мишљење.
А очигледно је да то постаје модел понашања данашњих клинкица, па и олињалих кока. Сад то не би био проблем пре пар година, када сам женама могао да се задовољим парцијално (типа....добар секс са привлачном девојком...и идем кући пресрећан). Данас мислим да бих после секса са привлачном женом којој је Стоја оличење идола, кући ишао са благом дозом гнушања према самом себи (ипак бих опростио себи што су ми се напунили тестиси:hahaha:).

...много више волим смерније девојке, културније, духовније, неоптерећене сексом (али да се не буни ако ми некада дође да будем мало животиња у кревету ;)).
...мислим никад не бих могао да волим девојку која на мени види само фацу, тело, туки...није ми јасно како ти је пробудила такве емоције?
...и није ми јасно како би могао да поднесеш да девојку коју толико волиш трпа други лик?

ne znam sta da radim..
poludeo sam..
sigurno bi bila srecna..
ne znam sta da cinim..

kupi joj dildo

ne znam sta da radim..
poludeo sam..
sigurno bi bila srecna..
ne znam sta da cinim..

Možda ona misli da ti je baš ta njena spremnost privlačna.To je iz neiskustva, ili iz želje da bude non stop poželjna. Mislim da tu nema stvarne potrebe. Ne brini, budi ono što jesi.

Back