SAVET za platu, vrstu vize, start

Pa sta da ti kazem,cerki bio rodj,slavili smo na Scarbs i posto je bas taj dan bila vrucinčina ostavila sam tortu u fridzu (živimo 700m od plaže,ne lazem te)
I krenem po tortu i kao aj tu sam sta da se vezijen i uhvati me kod parkinga!!
Jos neki drkos,ja mu kazem tu zivim,isla samo po tortu..ma kakvi,ni da cuje.
Jedan jedini put kad nisam vezala pojas,eto.

Hvala mnogo sto si podelila sa nama ovo iskustvo. Da, teme su zamrle jer izgleda vise niko osim mene ne ceka vizu. Svi su uplovili u kolotecinu kao sto to uvek biva i grade svoj novi zivot sto je apsolutno razumljivo. Svima zelim puno uspeha i srecne predatojece praznike ! :)
Bice viza, samo strpljivo. Ja drzim cvrsto palceve svima koji imaju hrabrosti da probaju i spremni su da se uhvate u kostac sa novim zivotom, jezikom, kulturom, nostalgijom...

a nemam nista spektakularno da pisem ,posle 15 meseci ovde i dalje mislim da smo doneli pravu odluku:)..bez obzira sto moram da platim kaznu za nevezivanje pojasa 550$ 😂
Hahaha, i mi smo fasovali dve kazne, jednu za zaustavljanje na zabranjenom mestu (30sec ispred skole da ostavimo dete jer na celom parkingu nije bilo mesta) i drugu na obelezenom besplatnom parkingu gde je pisalo obavezno parkiranje pod 90 stepeni za sta nisamo znali da znaci da se moras uparkiradi unazad :D ali ko ga sisa, nije to neki novac, a sve drugo je uredjeno i pristojno.

Back