Molim vas da mi pomognete u odabiru knjige, u pitanju je poklon za muskarca od 42 god., (nije da baš obožava čitanje
), povod godišnjica veze. Nešto interesantno, duhovito, pomalo ljubavno ali u svemu tome i nesto ce pomoci uplasenom muskarcu, da krene "korak dalje"
. Posveta ce biti moja, licna i u svemu nenamerno ljubavna...
. Fala, 
), povod godišnjica veze. Nešto interesantno, duhovito, pomalo ljubavno ali u svemu tome i nesto ce pomoci uplasenom muskarcu, da krene "korak dalje" 

otprilike ovako) kad ih pitam zašto to nisu ranije rekle, one počnu da navode tačku po tačku što su sve učinile da me navedu da sam zaključim šta treba da radim
. I zato, kao poklon: Čendler "Zbogom lepojko" , Nik Hornbi "High fidelity" (ili bilo što od Hornbija, on je za muškarce ono što je gospođa Habijanović za žene), ali kao poruka- samo otvoren, jasan pristup.

. Knjigu "Ponasaj se kao dama, razmisljaj kao muskarac" sam dobila od svojih drugarica za 36. rodjendan mozda nesto pametno i naucim, nikad nije kasno
? Mislim, necu pogresiti sve i da ne kupim nista mozemo to i zajedno, na nekom putovanju ili sl. cisto sam htela da nesto ima za uspomenu sa posvetom, nesto sto se nece pranjem pocepati, razbiti itd... Javite za e. price