savet trinaestorice

Ja stvarno ne znam zasto je moja tema o kreditima bila sutnuta u podforum o Novcu kad je to teorija zavere,ali dobro.
Pa cela stvar o cipovanju vam se spominje u svakom dokumentarcu o sirenju ,,istine``.
Zeitgeist,Digitalni Andeo,The Arrivals...

Jos davne 2004 bila je reportaza o nekoj zeni koja je dobrovoljno cipovala sebe i celu svoju porodicu zbog ,,terorista``.
Zanimljivu stvar kazu u Zeitgeist Addendum> Amerikanci trose 250+ milijardi na borbu protiv terorizma a u SAD umre oko par hiljada ljudi od istog.
Dok u borbu protiv raka ulazu samo 2 milijarde a samo kod njih od njega umre stotine hiljada ljudi.

Zanimljivu stvar kazu u Zeitgeist Addendum> Amerikanci trose 250+ milijardi na borbu protiv terorizma a u SAD umre oko par hiljada ljudi od istog.
Dok u borbu protiv raka ulazu samo 2 milijarde a samo kod njih od njega umre stotine hiljada ljudi.

Pa bas zato sto se za borbu protiv terorizma ulaze toliko, par hiljada ljudi umre.... Da se ulaze manje, verovatno bi vise ljudi i ginulo...

Logika malo bezveze...

U svakom slucaju se za nalazenje leka za rak malo ulaze...

imam utisak da se radi samo o simbolici broja 13
i kada nije 13, dodatna mistika se dobija imenovanjem tog broja

nakon 12 (što je celina, meni je uvek bilo čudno otkuda se to broji do 10 - možda zbog 10 prstiju? a ne do 12), dvanaest lunarnih meseci - sazvežđa... ponovo se kreće ispočetka... 13 je onaj prekobrojni, ili čak prvi, ponovo prvi, povezuje početak i kraj..

zvuči misitično, sve što se vezuje za 13 nije 13, ako sam bio dovoljno jasan.. jer samom sebi nisam... :lol:

to vec postoji i zove se licna karta sa biometrijskim podacima :) a mogucnost kupovine je lako dodati

jedino se ne nalazi "u" nego "na" kozi :)

Zaboravio sam da pomenem da će pomoću tog čipa moći i da kontrolišu ljude na neki način.Tako sam slušao.Kako god,to nije običan čip,kao biometrijaska lična karta.To sve sa čipovima radi zaštite kuće,najobičniji podaci,praćenje ima svoj cilj da nas navikne na to,pa će nama primanje tog čipa antihrista izgledati sasvim normalno,a zapravo se odričemo Boga.Stvar je ozbiljnija nego što se misli.

:eek:
То даље имплицира да су најугроженији они у технички развијеним земљама.
Како ће се чиповати Африканци?
Да не ширим теорије о вирусима умјетно изазваним који се тамо убацују...
Ал што се тиче овог Дигиталног зла,много сам прочитао и погледао.
Ствар ЈЕСТЕ озбиљнија него што мислимо, али је и мало НАДУВАНА.
Објашњење? Линк? Ма дајте...
То је само осјећај.
Шта ће нам чипови кад нас убише емулгатори у храни, пестициди у тлу...
Да не спомињем промовисање разврата и разних изопачености свуда по медијима.
Можда је ова прича о Илиминатима који су криви за све завјере само параван.
Апокалипса,којом нам се пријети, иначе на старогрчком значи дизање паравана...
Умјетнички преведено. Ах,да, и мене баш занима како да НИКО не објави 13 имена.
Како да то да се у задњих пар година "ТАЈНИ" планови ОБЈАВЉУЈУ свуда?
Размислите,људи,ПДФ јесте забава,али ипак...

http://www.google.rs/url?sa=t&sourc...sg=AFQjCNFk6KHZiVy_ooiXFFpNFemv0elEpw&cad=rja
Nije potrebno čitati ceo link,već samo početak odeljka ‚‚Strahote antihristove vladavina‚‚ Još kad nije postojala tehnologija,pominje se žig na čelu ili desnoj ruci.Ostatak teksta može da tumači kako ko hoće.Ovim sam hteo da potvrdim da je bar jedan deo priče o tom pečaćenju istinit,i da će se kad tad dogoditi.

to sa sotonom je logicno
ja odavde ne mogu da postavljam slike
ali
bush svako malo kaziprst i mali prst......klinton isto tako
berluskoni

no...sve sve,ali kad sam video,da se putin smesi medvedevu,dok ovaj,stojeci naspram njega na reveru sakoa rukom pokazuje kaziprst i mali prst
onda mi je sve bilo jasno

ako neko moze,nek postavi tu sliku
medvedeveldiablohandsignal.jpg

Jel na ovo misliš,nisam siguran pošto nije Medvedev na slici već neki drugi lik.

Neko je na drugoj temi postavio ovo o broju 13.
Original postavio Royal

1. Rothschild(Bauer or Bower)-Pindar
2. Bruce
3. Cavendish (Kennedy)
4. De Medici
5. Hanover
6. Hapsburg
7. Krupp
8. Plantagenet
9. Rockefeller
10. Romanov
11. Sinclair (St.Clair)
12. Warburg (Del Banco)
13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Svaka od ovih 13 vladajucih familija ima svoju zonu uticaja na Zemlji i odredjenu ulogu koju treba da obavi na Zemlji. Ove odredjene funkcije ukljucuju globalne finansije, vojnu tehnologiju i razvoj, umnu kontrolu, religiju, i medije. Svaka od 13 vladajucih familija ima vece od 13 clanova takodje. Broj 13 za njih ima posebno znacenje. Oni znaju da postoji 12 tipova energije koji prolaze kroz 10 aspekata Bozjeg Uma. Ukupnost od 12 energija je jednako trinaestoj energiji. Ovo se smatra kao najmocnije znanje. Oni takodje znaju da u stvari postoji 13 znakova zodijaka, ne samo uobicajenih 12. Oni su sacuvali 13 znak koji je skriven vekovima, zato sto je to znak Zmaja. Oni cuvaju kvalitet i znacenje tog znaka jer je to put do Reptilskog uma.

Sledeci nivo je drugo komandujuca familija koja podrzava rad Pindara i ostalih familija. Dok su clanovi 13 glavnih porodica sposobni da menjaju telo, ostalih 300 podrzavajucih familija vecinom to nisu. Oni imaju visok nivo Reptilskog DNK. I poznati su kao Komitet od 300.
Ove familije imaju poznata imena kao Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbel, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Mongomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosvelt, Russel, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, i Wilson. A tu su i mnogi drugi. Komitet 300, koristi dobro poznate institucije da postignu svoje ciljeve, ukljucujuci Savet za Inostrane Odnose, Rimski Klub, Mafia, CIA, Institut za Nacionalne Poslove, NSA, Mossad, Tajni Servis, Medjunarodni Monetarni Fond, Federalne Rezerve, Interpol, ovo su samo neke. Sve su ovo privatne organizacije, predstavljene kao drzavni organi, ali to je daleko od istine.

Back