Savet mi treba!!

cvetakkkk777

Zainteresovan član
Poruka
111
Sasvim slucajno napravim nalog ovde, do sada imam samo jednu temu. Vidim ima ljudi koji vole ovde da se kuckaju, daju lepe savete. Eh sad treba mi jedan ljubavni savet 😂 Nisam nikada imala decka (imam 18) i do sada sam ih sve ispaljivala bilo je tu i lepih šansi, ali moja stidljivost uvek pobedi. Medjutim jedan decko mi je zapao za oko i bas mi se svideo, ali ne poznajemo se, videla sam ga jednom - dvaput i sve sto znam je kako se zove na Instagramu. Ja sam tako staromodna i mrzim to upoznavanje na drustvenim mrezama, ali sta da se radi to je u danasnje vreme izgleda jedini nacin. Pomagajte sta da radim, a da ne ispadnem jadna i ocajna, jer ne volim da se javljam prva bas nesto

Тај страх који осећаш је у стварни једно велико НИШТА ! Слободну му приђи и буди директна. Питај га колико има година. Кад ти каже онда га тресни питањем у главу ! :) Питај га "Да ли би изашао са мном на пиће" ! То је тако природно !

Тај страх који осећаш је у стварни једно велико НИШТА ! Слободну му приђи и буди директна. Питај га колико има година. Кад ти каже онда га тресни питањем у главу ! :) Питај га "Да ли би изашао са мном на пиће" ! То је тако природно !
Probaću da skupim hrabrosti 😂

Hvala na savetu :) Probacu da ga pitam, mada ja ne praktikujem te normalne nacine 😂 vec npr. zakacim ga malo jace rukom par puta ili udarim loptom na casu fizickog eto to je moje dosadašnje iskustvo pa ti vidi 😂
toooooooooooo može i tako bre. Samo jako! Ćušneš ga laktom kao slučajno ili ga mlatneš rancem u prolazu i kao jao izvini, da ti se iskupim pićem?
:hahaha:zvuči malo krindž ali vredi pokušati

Sasvim slucajno napravim nalog ovde, do sada imam samo jednu temu. Vidim ima ljudi koji vole ovde da se kuckaju, daju lepe savete. Eh sad treba mi jedan ljubavni savet 😂 Nisam nikada imala decka (imam 18) i do sada sam ih sve ispaljivala bilo je tu i lepih šansi, ali moja stidljivost uvek pobedi. Medjutim jedan decko mi je zapao za oko i bas mi se svideo, ali ne poznajemo se, videla sam ga jednom - dvaput i sve sto znam je kako se zove na Instagramu. Ja sam tako staromodna i mrzim to upoznavanje na drustvenim mrezama, ali sta da se radi to je u danasnje vreme izgleda jedini nacin. Pomagajte sta da radim, a da ne ispadnem jadna i ocajna, jer ne volim da se javljam prva bas nesto
:zzima:
:ljuta::pljus:

Sa mnogo filozofiranja uglavnom ostaneš prazne pice ili suve kite....

Tvoje telo. Dupe njegovo.

Javno mesto. Pa dalje razgovori, dogovori.
Nemoj odmah da se udaš. Nauči prvo ko si.

Decu deca prave.

Ih, koliko sam ja maštao da mi priđe neka devojka, ma pičala bilo šta, od Gorskog vjenca do viceva iz "Dečijih novina" ali nikad se nije desilo.
Doduše, jeste jedna preko moje bivše školske, a njene tadašnje školske, tražila da se upoznamo, sa obrazloženjem da se njoj sviđa moj duboki glas.
Bili smo 6. razred, i meni glas počeo da mutira, a ruka masturbira :prstic:

i ja sam sasvim slucajno napravio nalog ovde pre 13 godina:jede:

Back