savet dana

gost 39034

Elita
Poruka
20.782
evo jedne "tetka saveta" teme -drage moje, ako ste odredjenog dana raspolozene da date savet citavom zenskom rodu, da podelite neku mudrost do koje ste vecom, ili manjom mukom dosle, dodjite i recite ovde sta imate. mozda neka i procita, pa bude pametnija.
u to ime-moj savet za danas:
ukoliko spadate u vecinu ovog jadnog, namucenog i potencijalno bolesnog stanovnistva zemlje srbije, te morate da svojumkrv vadite i analizirate u DZ, umesto u ukusno opremljenim i osmesima krcatim privatnim laboratorijama, ponesite sa sobom flaster
trebace vam da zalepite gromuljicu vate na svoju venu, dok trombociti ne odrade svoj posao zgrusavanja, sto je za prosecnu osobu jedno 10-15 min
u tom slucaju ne morate cekati u cekaonicama dubeci na glavi, gladni, umorni i krvavi, no sa flasterom mozete pohitati do najblize pekare po jutarnju porciju holesterola
eto, toliko od mene za danas...

Samo da vam kazem da niste toliko jadni, posto to ni u EU ne daju. :lol:

pa, u privatnim daju
negde cak deci lepe one fine, sarene flastere
ranije je u drzavnim bilo da ti zalepi barem onaj flaster sto ostaje do smrti, sto s esa ruke skida ribacom cetkom
sad nemaju ni to, nego drzis snazno dok ne prestane
no, EU nema veze, savet je za zene u srbiji, PONESITE FLASTER

:(
u teskim vremenima zene treba da se ispomazu
ti si neozbiljna i neplemenita forumasica
a, stvarno sma temu zamislila kao patin kuvar, al sa savetima
i da je ostavim u net amanet cerki kad poraste

:(
u teskim vremenima zene treba da se ispomazu
ti si neozbiljna i neplemenita forumasica
a, stvarno sma temu zamislila kao patin kuvar, al sa savetima
i da je ostavim u net amanet cerki kad poraste

Тако је мом комшији мама својевремено спремила свеску са рецептима - за будућу снају, да кува оно што синчић највише воли. :lol:

pa, u privatnim daju
negde cak deci lepe one fine, sarene flastere
ranije je u drzavnim bilo da ti zalepi barem onaj flaster sto ostaje do smrti, sto s esa ruke skida ribacom cetkom
sad nemaju ni to, nego drzis snazno dok ne prestane
no, EU nema veze, savet je za zene u srbiji, PONESITE FLASTER

Kriza je, kriza...sve pred bankrotom, yebes flaster.

Ником не шикља, само стане после два минута. :confused:

majkumu
mora da to ne znaju zdravstveni radnici koji ti stave tu vatu i kazu sednite 15 min da vam stane krv
niti to znaju trombociti i faktori koagulacije, pa nekome okasne da odrade to za 2 min
mozda da ih obavestis, da ne raspiaju ni tu vatu zalud :think:

- - - - - - - - - -

pa odmah mi stane.obrisem i gotovo

iz vene ti odmah stane???
zanimljivo
nisam to nikada videla
ali, stvarno
nemas visak nekih faktora?
jer ako imas, to moz d abude opasno, da znas, tromb i slicno..ne zezam se, sin mi to ima

pa, verovatno zato sto se na vadjanje krvi dolazi gladan, 12 sati se ne jede, ceka se ponekad i vise od sata, vade ti krv, sto je svojevrsni mali sok za organizam, nekome izvade i poprilican volumen ako je za vise analiza, itd, itd
idi pa pitaj laboranta sto se sedi i sto se stavlja vata, ako ti je taj fenomen nepoznat

Види ове што је побеснела. Никад нисам седела него одма' кући да доручкујем. :mrgreen:

Back