Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planovi Cede Jovanovica su propali, svet nece nezavisno Kosovo!
ratnistrateg nije na vezi Prijavite poruku Odgovorite sa citatom
fortes:Koji je bre vama,danas se samo izjasnjavaju Kostunica,Ahtisari i Riker u ime Kosova.Nista se ne odlucuje.To ce trajati mesecima.
Stvarno je Glavonja...Evo ovdeDuh Sekire:Ево га један...
Не, трјаће довољно дуго. Има да трпиш главоњу Тијанића наредних 10 година.
Strvina je imao Pandura iz intra za crackersku grupu(za igrice), kolko se secam8-)Duh Sekire:Па знам ја кој' вас највише нервира.
Питај Гвозденог кога је имао последњег на аватару у инкарнацији Стрвине.
Не знам само што вас дође само двадесетак на демонстрације против "јавног сервиса".
nesha taxista:Pa, ko se u to beogradsko načelo sve uklapa? Nije li to malo...
Mislim, ja sam rođen u Beogradu, ali ipak nisam za bilo kakvu diskriminaciju.
Ja sam ipak za sposobne, a ne podobne, po bilo kojoj liniji.LIBERTY 3.1:Погранично становништво ретко сачува умереност, која је у политици најважнија особина. Због тога избеглице имају радикалне ставове.
Kuća mi zauzeta, žena i deca, a ti vodi svoje, marim ja.Lacibg:ОК. Води га кући и чувај га у стакленом каФезу, а ја ћу радикалце ...
Tuzno je brale sto se ta siptarska gudra rastura i nasoj deci po BG-u i drugim mestima. Ali to je tema za sebe.LIBERTY 3.1:Ово није смешно већ тужно.
nesha taxista:Ja sam ipak za sposobne, a ne podobne, po bilo kojoj liniji.
.
LIBERTY 3.1:Ма Коштуница им свима **** кеву.
Вуче их за нос као они некад Слобу.
Тако је кад се политиком бави професионалац, а не неки филозофи, правници, психијатри и сл.
A da rasturamo mi svoju? To ce kao da bude bolje.Tuzno je brale sto se ta siptarska gudra rastura i nasoj deci po BG-u i drugim mestima. Ali to je tema za sebe.
Ki Mun Ban?Ko je Kavasaki?
Izgleda da ti je promaklo, radi se o vodećim ljudima u zemlji, znači odlučiće narod na izborima, kakvi Polt, Solana...eremita:А ко је тај који ће да одлучује који су способни - вероватно ОПЕТ неки подобни... неки чика Полт или неки чика Солана... то ти је као када пас јури свој реп да га угризе...