- Poruka
- 17.867
Ovo što si rekao, ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Jedva si čekala da me ispraviš..Mislio sam na kvadrat Jupitera i Saturna..
Pisaću o tome...
Milkana:a saturn konjukcija uran pa sve u devici u 6 polju?
sanja011:Šta bi značilo kada se jupiter i saturn nalaze u istoj kući, na primer devetoj?
Šta je bilo tako strašno, mislim šta ti se dešavalo ?kalimero10:saturnov povratak (ne bih još jednom da proživim)
Ne vrede baš mnogo tuđa iskustva ako ćeš da posmatraš doslovno šta im se dešavalo, jer je tim nekima za koje bih ti ja rekla šta i kako, Mesec vladar ko zna čega u natalu ... I definitivno nije isto ako je on vladar 5., 12., ili 6. polja... Da sad ne objašnjavam dalje, mislim da je jasno šta sam htela da kažem.mayaz:sve te planete su u raku u 5 kuci, kazu da su lepo postavljene,da li iz tudjih predhodnih iskusava, mozes da se setis sta im je Saturn doneo?Hvala
Elle_77:Šta je bilo tako strašno, mislim šta ti se dešavalo ?
Piše u onom drugom topicu: sa umjetnosti skrenula u druge vode, ljubav se raspala, prijatelji nestali....osama i tuga i sve to dok iz te 12. u kojoj je po natalu nije prešao Asc.