Saturn u natalnoj karti

Znate sta planetice zapravo rade ...izvlace iz nas sve osobine da bi nas ojacale ,a mi smo ti koji biramo da li cemo odrzavati stanja koja su nam pokazali da imamo unutar sebe.
Mi kreiramo svoju sudbinu izabirajuci prirodu planete koja utice na nas njenim prolaskom ili njenim postojanjem u nasem natalu prilikom rodjenja.
Trebalo bi sve te osobine koje nam smetaju da izbacujemo iz sebe i ne boravimo dugo u njima ma koliko god se one ponavvljale i onda cemo ih oslabiti.
Tako da one vise nece imati moc nad nama nego mi nad njima i amoci cemo da kreiramo svoj zivot lakse.

@DjuraMornar
da upravu si moja greška, uvezi tog "neaspektovanog" Saturna. Ne smatram da je neumesno da pitaš, jer ja da smatram drugačije ne bi ni navodio to. Bila je saobraćajka u jednom slučaju, nažalost bez dobrog ishoda.

Da, pa vidis....moze se dovesti u vezu....jer znas da je strelac - pokret , da je Merkur u trecoj isto to....kroz saobracaj...i da ukoliko je lose aspektovan , moze ukazati na to da je oprez ipak potrebna. E sad ....treba videti kakva je 11 -ta ....dovesti to u vezu....licno mislim da je cak i dovoljno to sto je Venera umesana...pa ostajes bez onih koje volis...ili oni bivaju u nekom trenutku dovedeni u opasnost....Tj. sada kada je taj tvoj Saturn otisao u 12- tu....
Samo nagadjam ,ali moguce da nisam daleko....

Pozdrav svima,meni Saturn sledece godine ulazi u 12 kucu,u Devici a tu imam jos i na nultom stepenu Vage plutona,takodje u 12 preko koga ce tranzitirati.Brinem se vec sada,moze li mi neko ljubazno objasniti sta mogu da ocekujem?

I meni isto tada....sa tim sto je meni taj pluton na asc u vagi...Sta ce biti, poima nemam...Mozda vredi pogledati kojim poljem pluton vlada...pa dovesti to u vezu....;)
Odnosno i meni i tebi on je vladar druge kuce, ako ti ona pocinje u skorpiji ?

Pa mene svasta ceka...jer su meni tu jos i Venera, Mars,Sunce...Uran...i eto taj Pluton....sve to u stelijumu ( osim Urana koji je vec na kraju kuce)....dakle ne smem ni da mislim na to....
Saturn je inace egzaltiran u Vagi ako je to za utehu...pa bi tu trebalo da mu je " lepo".....ali...
Sto se tebe tice ...hm...nemoj da se sekiras...jer ipaj je Pluton vladar druge....znaci oonog sto je " u tvom posedu"...pa mozda nesto od toga izgubis...Kazu da se osobe sa Plutonom na asc jako dobro regenerisu...pa sta god da te snadje, izaci ces iz toga ;)

a pa onda nema razloga za brigu...Osetices u neku ruku prelaz saturna ali nista " fatalno"...
ASC si ipak TI...tvoje " telo"...u tom kontekstu je bolje sto nije direct na Asc.
Ne brini...Pogotovu sto taj Pluton ne igra nikakvu ulogu u tvom natalu...tj. nije vladar ili nesto slicno....nije u svom sedistu...nema nista upecatljivo ?

Pa mene svasta ceka...jer su meni tu jos i Venera, Mars,Sunce...Uran...i eto taj Pluton....sve to u stelijumu ( osim Urana koji je vec na kraju kuce)....dakle ne smem ni da mislim na to....
Saturn je inace egzaltiran u Vagi ako je to za utehu...pa bi tu trebalo da mu je " lepo".....ali...
Sto se tebe tice ...hm...nemoj da se sekiras...jer ipaj je Pluton vladar druge....znaci oonog sto je " u tvom posedu"...pa mozda nesto od toga izgubis...Kazu da se osobe sa Plutonom na asc jako dobro regenerisu...pa sta god da te snadje, izaci ces iz toga ;)
Ali je sve u Vagi- sve je vazdušno.;)
Kad sam pitala ženu koja mi je radila analizu natala šta će biti sa mojim saturnovim povratkom jer imam ma 0 sa 0 pl ...rekla mi je ''neće biti strašno, sve je u Vagi, da je npr, u Biku smoždilo bi te...ali Vaga, sve će da ti se odigra na mentalnom planu.''...ja joj verujem, ja želim da joj verujem!:lol:

Kad sam pitala ženu koja mi je radila analizu natala šta će biti sa mojim saturnovim povratkom jer imam ma 0 sa 0 pl ...rekla mi je ''neće biti strašno, sve je u Vagi, da je npr, u Biku smoždilo bi te...ali Vaga, sve će da ti se odigra na mentalnom planu.''...ja joj verujem, ja želim da joj verujem!:lol:

U....iz tvojih u Bozije....8)
I ja sam o tome razmisljala pre neki dan...sve mislim, ajde ...u Vagi je..tu je egzaltiran....mozda pomogne...tesim se...:roll:

E...a cekaj...tek sad vidim..to je tebi bio saturnov povratak?
Meni je to proslo...nista specijalno se nije desavalo...Jeste bilo dinamicno...ali nista manje , nista vise...kao i uvek.
Presao je preko MO u raku....na MC-u...kasnije preko SA

Ali ovo sad je tranzitno preko moje prve kuce...preko vladara koji je na asc...:( u konjukciji sa svim tim planetama...ggrrrr...

U kojoj se tebi kuci desavao povratak?

Ne, meni se sprema kad i tebi.
I meni je Saturn u Vagi. ;)
U 4. kućici, pa sve u opoziciji sa Suncem, doduše veći je orbis ( 9*) pa se tešim, neće na tatu da mi udari...a još je on Vaga i predstavljen mi je i četvrtom i desetom kućom. :(

A vladari sta kazu oni jesi li njih pogledala,znas da oni mogu sve to da neutralisu ili oslabe?

Pa nisam toliko napredna. :(
Vec sam kukala kako nista ne razumem i kako je sve previse komplikovano...

Ako si mislila na vladara 5 to je SO, u trigonu sa MO, koji je u svom sedistu...Pa su i sve ove planete u konjukciji u egzaktnom sekstilu sa MO. A konjukcija mi je u devici.. ME je u ribama u opoziciji sa natalnim SA... Meni je sumnjivio da to moze biti dobro...ali u dobrom aspektu sa Ur, koji je prema nekom tumacenju jedna od najbitnijih planeta u mom natalu, jer je jedina u ugaonoj kuci... (osim PL koji je jedini u vazduhu (vagi))
Ima moja karta ako mozes virni...
http://uploadcentar.com/img12/7628copy-of-astro_w2gw_01_mm_mm_hp.40270.jpg

Ciao

Volela bih da cujem misljenja astrologa, ako vas ima na forumu, sta se moze ocekivati od veze kada muski Saturn pada tacno na zenski Desc? Ima li tu buducnosti (i kakve) ili je uopste nema??? (Mozda ce nekom znaciti: muskarac je Skorpija-Devica, a zena dupli Jarac.)

Back