- Poruka
- 17.889
Naravno da se Saturn bolje oseća u znaku Device - u Lavu je u izgonu. (pre toga je bio u Raku gde je takođe u izgonu).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elle_77:@immph
Moram da primetim da ti nikad ništa "ne znaš", a uvek nešto "misliš".
@dreamgirl
... u kom smislu "Kako Saturn utiče na mene" ... ?
Elle_77:Kako je taj Saturn uticao na tebe najbolje bi ti sama mogla da opišeš - u poslednjih mesec dana, otprilike, je prelazio preko tvog Sunca.
Iz 1. polja je izašao odavno, još u prvoj polovini 2006. -e, ako si na to mislila.
Kada kažeš "prolazak Saturna" moraš precizirati na šta se odnosi - "prolazak Saturna" sam po sebi ne postoji već samo njegov prolazak kroz određena polja. Tebi već dosta dugo tranzitira II poljem iako uskoro izlazi iz njega tako da i sama možeš da povežeš na koji način je delovao kod tebe - 2. polje je polje finansija (između ostalog) a on je tu proveo skoro godinu i po dana (ili nešto manje).
aca210879:SATURN JE USAO I U ZNAK DEVICE.Iskusio sam kako saturn deluje tranzitirajuci kroz lava zadnjih 2,5 godina.buduci da u lavu imam puno planeta jedva sam ziv ostao na svim poljima zivota/
Mislim A I ISKUSIO SAM da nema toliko veze sa ascedentom u toj meri koliko sa planetama koje u su u lavu, INACE SAM PODZNAK BIK