Saturn u natalnoj karti

Nema veze što si Lav (misliš, imaš Sunce u Lavu) - bitnije je gde ti je Asc, zatim čime taj Saturn vlada u natalu i kako je postavljen tj aspektovan. A zatim kroz koje polje tranzitira trenutno (sada očigledno kroz 11. ili eventualno 12. ako ti je vrh 12. polja na početku Device).

SATURN JE USAO I U ZNAK DEVICE.Iskusio sam kako saturn deluje tranzitirajuci kroz lava zadnjih 2,5 godina.buduci da u lavu imam puno planeta jedva sam ziv ostao na svim poljima zivota/
Mislim A I ISKUSIO SAM da nema toliko veze sa ascedentom u toj meri koliko sa planetama koje u su u lavu, INACE SAM PODZNAK BIK

a gde ti se nalazi venera, biče?
to da si "jedva ostao ziv" je zbog debilitiranog marsa u raku, i kirona u istom znaku u kom je i asc. a koliko "ima veze" asc ti ne mozes da razdvojis, jer je saturn pravio u isto vreme kvadrat sa tvojim asc, i konjunkciju sa mesecom, merkurom, jupiterom, suncem i VLADAREM ASC-A :roll:

Elle_77:
@immph
Moram da primetim da ti nikad ništa "ne znaš", a uvek nešto "misliš".
:lol:

@dreamgirl
... u kom smislu "Kako Saturn utiče na mene" ... ?

pa kako je taj prolazak saturna uticao na mene i da li taj uticaj josh uvek postoji,poshto sam ja bash laik pa se bash ne razumem u sve ovo,da li se sada poshto ulazi u znak device neshto menja...a mozete i da chisto prokomentarishete poshto me najvishe zanima predstojeci emotivni zivot.....

Unapred hvala svima koji neshto napishu ...... ;)

Natalnu kartu je immph postavio :)

Kako je taj Saturn uticao na tebe najbolje bi ti sama mogla da opišeš - u poslednjih mesec dana, otprilike, je prelazio preko tvog Sunca.
Iz 1. polja je izašao odavno, još u prvoj polovini 2006. -e, ako si na to mislila.
Kada kažeš "prolazak Saturna" moraš precizirati na šta se odnosi - "prolazak Saturna" sam po sebi ne postoji već samo njegov prolazak kroz određena polja. Tebi već dosta dugo tranzitira II poljem iako uskoro izlazi iz njega tako da i sama možeš da povežeš na koji način je delovao kod tebe - 2. polje je polje finansija (između ostalog) a on je tu proveo skoro godinu i po dana (ili nešto manje).

Elle_77:
Kako je taj Saturn uticao na tebe najbolje bi ti sama mogla da opišeš - u poslednjih mesec dana, otprilike, je prelazio preko tvog Sunca.
Iz 1. polja je izašao odavno, još u prvoj polovini 2006. -e, ako si na to mislila.
Kada kažeš "prolazak Saturna" moraš precizirati na šta se odnosi - "prolazak Saturna" sam po sebi ne postoji već samo njegov prolazak kroz određena polja. Tebi već dosta dugo tranzitira II poljem iako uskoro izlazi iz njega tako da i sama možeš da povežeš na koji način je delovao kod tebe - 2. polje je polje finansija (između ostalog) a on je tu proveo skoro godinu i po dana (ili nešto manje).

Elle hvala na odgovoru.Mene bi zanimao njegov uticaj na moj emotivni zivot tj polja vezana za ljubav itd....baci malo pogled na moju natalnu kartu pa napishi po neshto za ovaj period sada...ili uopshte kazi neshto bez ikakve veze sa Saturnom a da se odnosi na prilike vezane za ljubav......

aca210879:
SATURN JE USAO I U ZNAK DEVICE.Iskusio sam kako saturn deluje tranzitirajuci kroz lava zadnjih 2,5 godina.buduci da u lavu imam puno planeta jedva sam ziv ostao na svim poljima zivota/
Mislim A I ISKUSIO SAM da nema toliko veze sa ascedentom u toj meri koliko sa planetama koje u su u lavu, INACE SAM PODZNAK BIK

U kojoj kuci su ti te planete?

I mene to zanima....jer ja imam 5 planeta u znaku Vage i asc je Vaga...Venera i Pluton na samom asc u egzaktnoj konjukciji...pa me bas zanima sta ce se sve izdesavati...i bojim se toga...( kada saturn bude tranzit. kroz vagu)...
pri tom tu mi je i sunce i mars i uran....i svi su sa svima u konjukciji manje vise..osim uran koji je neaspektovan...

vidim da ovde nije guzva pa sam htela da zamolim za jedan odgovor?da li je istina da je taj saturn donosi tolike probleme?
evo npr ja iza sebe imam jednu od najcrnjih godina u svom zivotu,nisam bila raspolozena,nista mi nije islo,tek sam sad kao nesto krenula napred,sudeci po vasoj prici to ima neke veze s njim...
Devica-Lavica.Saturn Cancer 17°21'23 in house 12 direct , Moon Trine Saturn 1°00 , Venus Sextile Saturn 3°01
Molim vas , odgovorite mi da li ce on meni ali i svima nama jos dugo praviti takav zijan?

pa nije valjda da me ceka jos gora godina?nemoj me razocarati,zato sam i pocela da visim po ovoj astroloskoj temi,koliko mi je bilo lose u zadnje vreme,dobila sam dve bolesti,visok pritisak i dijabetes,pa ti vidi...bilo mi je jako lose,sad mi je poslovno krenulo malo bolje,ali sam imala bracnu krizu donedavno,sad je kao sve ok,osecam prividno...finansijsku takodje,pa i zdravstvenu...sta jos moze biti gore?ima li kraja tome?

Back