Ne znam zasto se bunis kada sam napisao da imas kvadrat, nisi jedini, ali za razliku od drugih ti
Када сам овај производ твоје "астрологије" довео у питање, у првој реченици одговора сам добио пежоратив (увреду). То је знак да ти је сујета јача од астролошке етике.

(самодисквалификација) Пошто си близак психологији, ваљда нисам морао то да ти објашњавам.
Не кријем ја ниш`, а за сада ниси написао ни шта то "кријем". Ња, терет показивања на теби (срећно!).
Хехе,баш неувиђавно од мене.

Како само могу тако отворено некоме да кажем да ме би-есује.

Наравно да немам Sa 90 Asc. А ти твој став ниси ничим образложио како бих имао разлога да кажем: "добар је момак овај Камаел, има нечег у њему."

Насупрот томе, управо сам констатовао: "овај момак Камаел дође, лупи и онда се прави мачак Тоша када треба нешто конкретно да покаже."
Мислим да си и сам свестан да ниси у праву, иако очигледно ниси свестан астролошке етике, по којој је клијент увек у праву (не позивам се на тај имунитет, занимљивије је овако).
To ti je tumacenje, Saturn kvadrat Asc daje kompleks.
Хо-хо-хо. Постоји ли особа без комплекса? Можда и постоји. Ја мозгам и не могу да ископам себи неки, али вероватно нешто закржљало негде постоји. Ти ми реци па ћу се можда сетити.

С обзиром да га је тако тешко уочити, рек`о бих да су шансе да има везе са Asc сићушне.
Када даш овакво тумачење, импликације по тебе постају веома озбиљне. Ако је за тебе Sa 90 Asc уникатни показатељ постојања икаквог комплекса, рече ја: лепо признај да користиш орбис 360°, па да можемо сви слатко да се насмејемо и затворимо твоју радњу. (оставио бих те на миру после таквог признања

) Ја мислим да ти то ипак не радиш, већ само настављаш да показујеш хостилност тиме што везујеш непостојећи аспект за нешто што мање-више свако има, па си онда "ваљда" у праву када тврдиш да аспекат постоји. Назвао сам то правим именом још на пола овог поста: би-ес.