Saturn u natalnoj karti

Kod mene svasta vec 33 godine i odmah da ti kazem nista previse lepo i nista previse dobro pa mozda sam ja tu saturnovu skolu vec prosla ko ce ga znati...samo pitam jer kad pomislim na sedam ipo godina nije mi dobro mada kazu da zna da donese i dobro...samo sam se malo prepala a cini mi se da sam samo malo manje drustvena i nekako u nekim ljudima ne vidim vise prave prijatelne...ustvari bas sam sama...

Razmisljaj o tome drugacije. Do skoro sam se nervirao sto mi se ponavljaju iste zivotne situacije u kojima ja budem razocaran u prijatelje i ljude.
Sad, ja sam upotrebio kontra logiku. Mozda mi nesto ili neka sila (saturn u vodoliji) namerno rusi sve veze u gradu jer mi ovde i nije mesto. Mozda kad bih ja ovde imao dosta dobrih prijatelja, kad bi mi sve bilo ekstra kod kuce i u kuci, ja verovatno nikada ne bih ni hteo da odem odavde. Zato se stara pluton koji siba mesec i bukvalno mi urusava kucu,a takodje imam i merkur u strelcu u 4 kuci sto mi govori da cu se cesto seliti ili da cu imati vise kuca.
Znaci, ko zna zasto je to dobro. Vise puta mi se desilo da sam izgubio prijatelje za koje sam mislio da su za ceo zivot da bi se na kraju to pokazalo da je bila odlicna stvar za mene.

najgore što mož ti se desi je da se razvedeš... ili najbolje. :mrgreen:
ili da se neki sudski sporovi iskomplikuju i prolongiraju
:roll:
boli te baš q..

meni opet ide na asc... a pre toga 2x preko sunca i čovora
pun mi ga je q
najbolje da odem na psihijatriju da odležim dok tranzit ne prođe :mrgreen:

Onda je Rejhana tebe tvoj namučio kroz školovanje, posao, poslovne kontakte i obrazovanje i to pošteno.Tu si najosetljivija i tu imaš najveće borbe sa tim Saturnom u 9.Možda grešim ?

Eh,ne grijesis,na zalost.napatila sam se i posteno namucila za dva zivota.i jos nista nisam rijesila,sto je najgore.
Poslovi i kontakti i fakultet nikako da upisem...nevjerovatno je koliko mee to boli i ne mogu da vjerujem sto mi se sve desava...iskreno

bila sam ja u vezi sa jednim ima isti znak i podznak kao ti :mrgreen:

a bogami i jos ponesto, samo stariji

tebe fizicki i psihicki pored znaka lava najvise opisuje ovo mars/mesec u ovnu
ja to gledam kao konjunkciju, jer mesec je brz
onda saturn kvadrat mesec ali separacija sto je lakse.. poteskoce na emotivnom planu..uopste za psihu nije ok..i za ono sa cim mesec vlada (grudi i taj deo)
vl asc ne vidi asc, takodje ni vladar dsc..tako da opet poteskoce na emotivnom planu..mislim da je to nesto gde nisi bas ok
ajde gde gresim :mrgreen: ..ne gledam cesto..tj. jako retko u poslednje vremeh

Back