Satelitski snimci prestravili Ukrajince i nato saveznike: Ne vidi se tlo od ruskih tenkova i pešadijskih jedinica

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.441
Satelit otkriva da Rusija pojačava oružane snage u blizini Ukrajine. Satelitski snimci otkrivaju da Moskva pojačava svoje vojno prisustvo u Belorusiji i zapadnoj Rusiji. Na slikama se po prvi put vidi podizanje šatora dizajniranih za vojnike u nekoliko ruskih baza u blizini Ukrajine. Ovo takođe uključuje baze na Krimu – poluostrvu duž Crnog mora koje je Rusija anektirala 2014. godine.

Fotografije pojačavaju strahove da je rat u Evropi neminovan. Prethodni satelitski snimci pokazuju kako Rusija raspoređuje vojna vozila i drugu veliku opremu u bazi u Voronježu, blizu granice sa Ukrajinom. Oko 100.000 ruskih vojnika prešlo je na svoju granicu sa Ukrajinom, oni su naoružani municijom, vazdušnim snagama i tenkovima.

ruska_vojska_5_foto_tanjug_ap.jpg

ceo članak ovde
https://www.srbijadanas.com/vesti/n...ne-vidi-se-tlo-od-ruskih-tenkova-i-2022-02-02
..........................................
Koliko čitam, ova prača je toplo-hladno iz sata u sat.
Samo da rata ne bude...

Satelit otkriva da Rusija pojačava oružane snage u blizini Ukrajine. Satelitski snimci otkrivaju da Moskva pojačava svoje vojno prisustvo u Belorusiji i zapadnoj Rusiji. Na slikama se po prvi put vidi podizanje šatora dizajniranih za vojnike u nekoliko ruskih baza u blizini Ukrajine. Ovo takođe uključuje baze na Krimu – poluostrvu duž Crnog mora koje je Rusija anektirala 2014. godine.

Fotografije pojačavaju strahove da je rat u Evropi neminovan. Prethodni satelitski snimci pokazuju kako Rusija raspoređuje vojna vozila i drugu veliku opremu u bazi u Voronježu, blizu granice sa Ukrajinom. Oko 100.000 ruskih vojnika prešlo je na svoju granicu sa Ukrajinom, oni su naoružani municijom, vazdušnim snagama i tenkovima.

Pogledajte prilog 1096071
ceo članak ovde
https://www.srbijadanas.com/vesti/n...ne-vidi-se-tlo-od-ruskih-tenkova-i-2022-02-02
Samo da rata ne bude...
Naravno da nece biti rata..
Koliko treba da budes lud da ratujes protiv nuklearne sile...

To je onaj momenat koji pokazuje zasto Rusija moze da se nosi sa tako mocnom alijansom, kao sto je NATO...naime, da bi NATO napravio takvu koncentraciju ljudstva i tehnike, trebalo bi mu bar sest mjeseci, a vjerovatno i duze...a za tih sest mjeseci, Rusi bi pregazili sta se pregaziti moze...do mora...onog na zapadu...mislim da ga zovu Atlantik...

Znači pitanje glasi:
Hoće li Rusija izvršiti otvorenu agresiju na drugu suverenu državu
Jer Srbi su kao protiv toga čim se sjete 1999 te

To je onaj momenat koji pokazuje zasto Rusija moze da se nosi sa tako mocnom alijansom, kao sto je NATO...naime, da bi NATO napravio takvu koncentraciju ljudstva i tehnike, trebalo bi mu bar sest mjeseci, a vjerovatno i duze...a za tih sest mjeseci, Rusi bi pregazili sta se pregaziti moze...do mora...
Na svu sreću su pošteni i dobri pa ništa od gaženja

To je onaj momenat koji pokazuje zasto Rusija moze da se nosi sa tako mocnom alijansom, kao sto je NATO...naime, da bi NATO napravio takvu koncentraciju ljudstva i tehnike, trebalo bi mu bar sest mjeseci, a vjerovatno i duze...a za tih sest mjeseci, Rusi bi pregazili sta se pregaziti moze...do mora...
Ne znam da li je radjena neka analiza, studija, elaborat ili kako god da se zove, ali je 5-6 meseci nesto bas puno!

Satelitski snimci prestravili ukrajince i nato saveznike: ne vidi se tlo od ruskih tenkova i pešadijskih jedinica​

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Naslov je pre*eben! Pravi žuti, bez uvijanja i finesa. Odma udaraj muški i prvo pucaj, a onda demantiraj. :rotf: :hahaha:

To je onaj momenat koji pokazuje zasto Rusija moze da se nosi sa tako mocnom alijansom, kao sto je NATO...naime, da bi NATO napravio takvu koncentraciju ljudstva i tehnike, trebalo bi mu bar sest mjeseci, a vjerovatno i duze...a za tih sest mjeseci, Rusi bi pregazili sta se pregaziti moze...do mora...onog na zapadu...mislim da ga zovu Atlantik...
Ti si vidio tu satelitsku snimku? :roll: Daj onda i nama da je pogledamo! :kafa:

Satelitski snimci prestravili ukrajince i nato saveznike: ne vidi se tlo od ruskih tenkova i pešadijskih jedinica​

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Naslov je pre*eben! Pravi žuti, bez uvijanja i finesa. Odma udaraj muški i prvo pucaj, a onda demantiraj. :rotf: :hahaha:

Ti si vidio tu satelitsku snimku? :roll: Daj onda i nama da je pogledamo! :kafa:
Vojna tajna
Ali prestravila me snimka, moraš mi vjerovati na riječ

Kakve to veze ima sa sustinom...Amerima je trebalo pola godine da namole svoje saveznike da skrpe 100 000 vojnika za invaziju na Irak...pola godine...to moze tako sa Irakom, koji nisu imali izbora, no da cekaju svoju sudbu...nek probaju tako s Rusima...ili pak ti ne vjerujes da su Rusi koncentrisali preko 100 000 vojnika uz ukrajinsku granicu...poznati su mi tvoji siromasni kognitivni kapaciteti, ali da si takva bukva, nisam znao....

Vojna tajna
Ali prestravila me snimka, moraš mi vjerovati na riječ
Treba vjerovati na riječ. Ebeš dokaze, snimke i takve trice i kučine.

Kakve to veze ima sa sustinom...Amerima je trebalo pola godine da namole svoje saveznike i skrpe 100 000 vojnika za invaziju na Irak...pola godine...to moze tako sa Irakom, koji nisu imali izbora, no da cekaju svoju sudbu...nek probaju tako s Rusima...ili pak ti ne vjerujes da su Rusi koncentrisali preko 100 000 vojnika uz ukrajinsku granicu...poznati su mi tvoji siromasni kognitivni kapaciteti, ali da si takva bukva, nisam znao....
Zašto bih vjerovao ičemu što piše u tom članku? Pokaži mi satelitsku snimku pa ću povjerovati. A ti da imaš uopće ikakve kognitivne kapacitete, sam bi se upitao gdje su dokazi za tvrdnje o tlu koje se ne vidi od tenkova i pješaštva. :roll:

Treba vjerovati na riječ. Ebeš dokaze, snimke i takve trice i kučine.

Zašto bih vjerovao ičemu što piše u tom članku? Pokaži mi satelitsku snimku pa ću povjerovati. A ti da imaš uopće ikakve kognitivne kapacitete, sam bi se upitao gdje su dokazi za tvrdnje o tlu koje se ne vidi od tenkova i pješaštva. :roll:
Ma bukvane, to je metafora...i hiperbola...toliko je tehnike da su slikovito to tako opisali...bitno je da je tacno da je toliko ljudstva i tehnike koncentrisano na tom prostoru...

ceo članak ovde
Samo da rata ne bude...
NATO-guzi na respiratorima

Znači pitanje glasi:
Hoće li Rusija izvršiti otvorenu agresiju na drugu suverenu državu
Jer Srbi su kao protiv toga čim se sjete 1999 te

Na svu sreću su pošteni i dobri pa ništa od gaženja
Nego šta će. Ne bih to nazvao agresijom, nego obezbeđenjem države i zaštitom ruskog naroda.
Pa nisu Amerikanci i sateliti džabe uložili tolike pare u naoružavanje Ukrajine i medijsku satanizaciju Rusije. Šta sad treba da im pare propadnu?
Nešto onaj tragičar na čelu Ukrajine se nećka, ne bi baš toliko da čačka mečku, ali Hanter će malo da mu zavrne ruku i pogura ga.
Rusi isto ne bi rado na braću ukrajince, ali izgleda da će morati da zaštite 750000 svojih građana, sa ruskim pasošem, koji žive u Donjecku i Lugansku.
Kako god okreneš, Ukri su donji. Nadamo se da će i oni to shvatiti, ma shvataju oni, nego da li imaju snage da se odupru Englezima i Amerima koji ih guraju u rat.

ceo članak ovde
Samo da rata ne bude...
Rusija se samo sprema da odbrani svoju Krajinu. Nije bedna kao mi koji smo prepustili svoj narod na milost i nemilost Hrvatima u Oluji. Zapad nagovara jadnu Ukrajinu da napadne Lugansk i Donbas, a nema nameru da im pomogne, sem verbalno, kad to izazove rusku reakciju..

Tako su Švabe na foru zavadi pa vladaj očistili Nemačku od Slovena u ranom srednjem veku. Ništa se nije promenilo. Huškaju Slovene na Slovene.

Poslednja izmena:
Ma bukvane, to je metafora...i hiperbola...toliko je tehnike da su slikovito to tako opisali...bitno je da je tacno da je toliko ljudstva i tehnike koncentrisano na tom prostoru...
Je li to izdana neka nova epska junačka pjesma ili se na temi prenosi novinski izvještaj? Bukva si sam.

Nego šta će. Ne bih to nazvao agresijom, nego obezbeđenjem države i zaštitom ruskog naroda.
Pa nisu Amerikanci i sateliti džabe uložili tolike pare u naoružavanje Ukrajine i medijsku satanizaciju Rusije. Šta sad treba da im pare propadnu?
Nešto onaj tragičar na čelu Ukrajine se nećka, ne bi baš toliko da čačka mečku, ali Hanter će malo da mu zavrne ruku i pogura ga.
Rusi isto ne bi rado na braću ukrajince, ali izgleda da će morati da zaštite 750000 svojih građana, sa ruskim pasošem, koji žive u Donjecku i Lugansku.
Kako god okreneš, Ukri su donji. Nadamo se da će i oni to shvatiti, ma shvataju oni, nego da li imaju snage da se odupru Englezima i Amerima koji ih guraju u rat.
Pusti demagogiju! "Zaštita" svoje države vojnom intervencijom u drugu definira se kao oružana agresija.

Je li to izdana neka nova epska junačka pjesma ili se na temi prenosi novinski izvještaj? Bukva si sam.

Pusti demagogiju! "Zaštita" svoje države vojnom intervencijom u drugu definira se kao oružana agresija.
Pisam se na novinski izvjestaj, zanima me sustina...od koje si ti udaljen...udaljen...jako udaljen...

Ali pazi kad to poznaje i međunarodno pravo. Recimo, Turska je ušla u Siriju - pojas uz granicu dubine 50 km. Ili USA je bombardovala Jugoslaviju, jer je ista ugrožavala bezbednost Amerike :zblesav:
Tu je i zaštita svojih građana (750000 građana Donjecka i Luganska imaju rusko državljanstvo, i broj raste, čak i vojsku služe u ruskoj armiji)

Intervencija radi zaštite sopstvenih državljana u inostranstvu se može defi-
nisati kao "upotreba oružane sile od strane države radi zaštite njenih državlja-
na iz druge države gde su njihovi životi u stvarnoj ili bliskoj opasnosti". 120 Ovoj
definiciji treba još dodati da se ta intervencija odvija bez odobrenja države na či-
joj se teritoriji interveniše.

Што би рекао Ханибал "Коцка је бачена" и "Рубикон је пређен" !! Читаве композиције тенкова, камиона, авиона, курчева, палчева хитају из Украјине ка Русији и из Русије ка Украјини. Бараж медијске сатанизације је на врхунцу. У све то су уложене стотине милиона долара. Више нема никог ко може "повући ручну" ! Западна цивилизација је кренула на "све или ништа". До скоро сам мислио да је све ово фарса за јавност али од вечерас видим да је то "карта у једном правцу". Сви ћемо запамтити ову годину !

Што би рекао Ханибал "Коцка је бачена" и "Рубикон је пређен" !! Читаве композиције тенкова, камиона, авиона, курчева, палчева хитају из Украјине ка Русији и из Русије ка Украјини. Бараж медијске сатанизације је на врхунцу. У све то су уложене стотине милиона долара. Више нема никог ко може "повући ручну" ! Западна цивилизација је кренула на "све или ништа". До скоро сам мислио да је све ово фарса за јавност али од вечерас видим да је то "карта у једном правцу". Сви ћемо запамтити ову годину !
neće zapad da brani Ukrajinu. nema šanse...samo će ih gurnuti u rat da bi imali opravdanje da satanizuju Ruse i uvedu im dodatne sankcije.

Back