satana

• Začetnik teme Začetnik teme sidro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uopste nisam mislio na ratove, nego na potop, kugu u izraelu, masovni pokolj u egiptu, sodomu i gomoru, ostale bolesti i stvarcice. i ne, nisu to napravili ljudi nego bog, licno.

Obersturmfuehrer:
uopste nisam mislio na ratove, nego na potop, kugu u izraelu, masovni pokolj u egiptu, sodomu i gomoru, ostale bolesti i stvarcice. i ne, nisu to napravili ljudi nego bog, licno.
А Стари Завет, па они су пркосили ГОСПОДУ, Прво их је ГОСПОД преко Мојсија упозорио, а они се насмејали . Па после добили по њоњи, па куку нисмо ми криви, као и ти сада.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
КОНАЧНИ ОБРАЧУН
револуција-евроазија-традиција

aha
drugim recima, kada bog treba da KAZNI onda se javlja, ali kada treba da SPASE nekoga onda ga nema nigde.
dalje, taj satana, je ocigledno mnogo mocniji od boga, kada moze tako da upravlja ljudima, dok bog samo sedi i gleda, jel sam u pravu?

Obersturmfuehrer:
aha
drugim recima, kada bog treba da KAZNI onda se javlja, ali kada treba da SPASE nekoga onda ga nema nigde.
dalje, taj satana, je ocigledno mnogo mocniji od boga, kada moze tako da upravlja ljudima, dok bog samo sedi i gleda, jel sam u pravu?
БОГ Нас не кажњава зато што је докон, већ нас казнама тера да се кајемо и спасимо.
ЉУБАВ, као када МАЈКА БИЈЕ ДЕТЕ КАДА ГУРА ПРСТЕ У УТИЧНИЦУ,
ти би вероватно пустио дете да погине.
justin06.jpg

Obersturmfuehrer:
hm
normalna majka ne bije dete kada gure prste u uticnicu, nego mu objasni da se to ne radi.
Јесте ти сигурно објашњаваш детету од 5 месеци шта треба да ради, а оно те разуме.
Срећно твојој деци

Колико су небеса виша од земље, колико је Исток даље од Запада, толико су судови моји виши од судова ваших и моје мисли више од мисли ваших, синови људски (у.с. Иса 55,9)

Бл:
Несретни мали човече, сатана смрад је крив за ратове

Nije satana kriv za ratove, jer su ljudi krivi za svoja djela, jer je baš njima, a ne satani data sloboda izbora. satanino je carstvo ovozemaljsko, a Božije vanzemaljsko, i on će doći, satrti satanu i uspostaviti svoje carstvo i na ovome svijetu. Amin!

analiticar:
Nije satana kriv za ratove, jer su ljudi krivi za svoja djela, jer je baš njima, a ne satani data sloboda izbora. satanino je carstvo ovozemaljsko, a Božije vanzemaljsko, i on će doći, satrti satanu i uspostaviti svoje carstvo i na ovome svijetu. Amin!
Ви мало друкчије гледате на ствари

Бл:
Јесте ти сигурно објашњаваш детету од 5 месеци шта треба да ради, а оно те разуме.
Срећно твојој деци

deca od 5 meseci ne guraju prste u stekere, a cak i tolisnoj deci mozes da objasnis nesto....
srecno TVOJOJ deci....nadam se da nece da dobijaju batine svakih pola sata...

Obersturmfuehrer:
deca od 5 meseci ne guraju prste u stekere, a cak i tolisnoj deci mozes da objasnis nesto....
srecno TVOJOJ deci....nadam se da nece da dobijaju batine svakih pola sata...
Јок, ја нисам демонократа код ПРАВОСЛАВАЦА је све смирено и фино.
Нема батина без разлога

Бл:
Јок, ја нисам демонократа код ПРАВОСЛАВАЦА је све смирено и фино.
Нема батина без разлога

e bas lepo :) verujem da kad ti ponestane reci, pocnu da sevaju pesnice...mislim, tako ces najlakse da objasnis nekome nesto....
a kod mene uopste nema batina....

Бл:
Ви мало друкчије гледате на ствари

Koji smo to mi, a koji ste to vi???? Misliš na NAS HRIŠĆANE (pravoslavne, katolike) i Vas deklarativne hrišćane koji pljuju po svemu onom što se ne uklapa u njihovo amovsko shvatanje stvari! Stidim se da takvi ljudi na ovakav način vrše antireklamu moje vere! :-x

Бл:
Јесте видиш како он не вређа, а мене бришеш па човеку није јасно. Шерифе Шерифе

BL, kao prijatelju ti kažem, ako si opšte Srbin i ako si pravoslavne vere kao što kažeš, ohladi malo, jer ovo što radiš apsolutno je u suprotnosti sa pravoslavnim učenjem. Moja dužnost kao vernika je da ti ovo kažem, naročito sada u vreme Božićnoga posta...Jer post nije samo uzdržavanje od hrane, već i od loših i ružnih reči i OPRAŠTANJU....

Бл:
Ти си једна јадна особа и нека ти БОГ помогне, и научи читати

ne moze da mi pomogne nesto sto ne postoji, ili u drugom slucaju neko ko ubija stotine hiljada ljudi kako bi dokazao svoje prisustvo.
inace, zanimalo me tvoje misljenje o tom tekstu, tj. tvoja interpretacija istog, ali ako ga nemas, pa sta da se radi, nije priroda svakoga obdarila inteligencijom...

Obersturmfuehrer:
ne moze da mi pomogne nesto sto ne postoji, ili u drugom slucaju neko ko ubija stotine hiljada ljudi kako bi dokazao svoje prisustvo.
inace, zanimalo me tvoje misljenje o tom tekstu, tj. tvoja interpretacija istog, ali ako ga nemas, pa sta da se radi, nije priroda svakoga obdarila inteligencijom...
Тако је сада се теши са својом интелигенцијом, а паметном доста, шта имам да тумачим нешто већ речено и тумачено???????????

analiticar:
BL, kao prijatelju ti kažem, ako si opšte Srbin i ako si pravoslavne vere kao što kažeš, ohladi malo, jer ovo što radiš apsolutno je u suprotnosti sa pravoslavnim učenjem. Moja dužnost kao vernika je da ti ovo kažem, naročito sada u vreme Božićnoga posta...Jer post nije samo uzdržavanje od hrane, već i od loših i ružnih reči i OPRAŠTANJU....
Бзззззззззззззззз, Бззззззззззззззззззззззззззззз , Бзззззззззззззззззззззззззз
ШЉАП

Бл:
Тако је сада се теши са својом интелигенцијом, а паметном доста, шта имам да тумачим нешто већ речено и тумачено???????????

ako je tako, zasto onda uopste pises po forumu?

Back