Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
Ја се не браним од Јевреја; у 79% случајева циљеви Јевреја и Срба се подударајуObersturmfuehrer:bl, jel si ti svestan da razmisljas ko jedan Adolf oko 1930 godine?
i on se isto tako 'branio'' od jevreja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја се не браним од Јевреја; у 79% случајева циљеви Јевреја и Срба се подударајуObersturmfuehrer:bl, jel si ti svestan da razmisljas ko jedan Adolf oko 1930 godine?
i on se isto tako 'branio'' od jevreja...
da da da...-Eva-:Čovjek se razlikuje od životinja, između ostalog, po slobodi izbora.
Ja vjerujem u Boga i to držim u sebi. To je moj izbor. Ko ne vjeruje - to je takođe njegov izbor. Ne stvaram čuda, nisam misionar pa prema tome neću nikada nikoga ubjeđivati da prihvati moje mišljenje.
Neko je navodio neke od Božijih zapovjesti, a preskočio dvije najbitnije u kojima je sva suština.
To su 1. i 2. Božija zapovjest a glase: 1. Ljubi Gospoda Bogao svim srcem svojim... i 2. Ljubi bližnjeg svog kao sebe samog...
Ko je čitao Novi Zavjet zna da nimalo nasilja i osude nema u njemu. Samo ljubav i praštanje.
Ako je Hrist praštao svima ko sam ja da nekoga osuđujem?
Samo da napomenem, pisati o demonima, anđelima, Otkrovenju i ostalim stvarima i posmatrati ih sa materijalne tačke je više nego glupo. Ko želi saznati nešto više neka čita Filozofske odgovore Jovana Damaskina. Sve što je pisano u Otkrovenju pisano je u jednoj sasvim drugoj dimenziji i metaforama, tako da svako poimanje nekih đavolčića sa roščićima ili lepršavih anđela otpada.
Америка као сатанистичка творевина не трпи ништа ПРАВОСЛАВНО или БОЖИЈЕObersturmfuehrer:auuu
napad amerikanaca na srbiju nema veze sa verom ili neverom
uostalom u sta mi to treba da verujemo? sta je to istina na kojoj pociva pravoslavlje?
Peruzzi:"hriscanskih"
katolici su ubijali. pravoslavci nesto se bash i ne secam...znam da su proterivali jeretike tamo u vreme nemanjica, ali i ako
Zaboravljaš da su to činili ljudi! A u ljudskoj prirodi je da griješi. Nigdje u svetim spisima ne piše da treba ubijati ljude nego naprotiv - ljubiti bližnjeg svoga kao sebe samog. Znači, nije kriva iskonska dogma nego loša interpretacija od strane pojedinih fanatika.crow:da da da...
al sve to ne menja cinjenicu da su MILIONI pobijeni samo zato shto nisu verovali u Bibliju i njeno tumachenje od strane nekih Glavonja, svih poznatih i nepoznatih hriscanskih frakcija...
zar ne? 8)
analiticar:Sasvim slučajno proučavajući razvoj načina liječenja u rimskim i vatikanskim bibliotekama prošle godine slučajno nabasah na sličajeve opsednutosti zabilježene od strane RKC.Posebno mi je ostao urezan jedan-zvanično priznat od strane Katoličke Crkve u kome je egzorcizam izveden nad 19-ogodišnjom djevojkom koju je demon zaposeo u bolnici.....Ljekari su dugo mislili da je u pitanju poseban i redak slučaj epilepsije....Bio sam jako skeptičan povodom toga teksta (jer sam i sam zdravstveni radnik) koga sam u grubim crtama prepisao (uključujući i način egzorcizma)....Po povratku u Srbiju konsultovao sam svoga rođaka (episkopa SPC) koji mi je potvrdio da pojava opsednutnosti demonom nije tako retka pojava ni u Pravoslavnoj Crkvi, a način isterivanja nečistoga je istovjetan, ali da se o tome po pravilu ćuti???? Pitam se zašto...Pa i u Svetome Pismu navodi se da je Hrist izgonio zle demone iz zaposednutih ljudi....
Ovih dana čujem da je po tom događaju o kome pišu Vatikanski izvori snimljen i film....
Бл:(наставиће се)
Да је нормално није, али твој избор и ти ћеш одговараш за твоја дела и речи.+SpookyGirl+:Prvo procitajte bar jednu knjigu Eriha Fon Denikena, pa se onda javite na ovu temu..... I videcete da je sasvim normalno shto sam ateista.....
(vech pretpostavljam kako ce BL ovo prokomentarisati)