satana

• Začetnik teme Začetnik teme sidro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ok...ti sebe smatras kao nekog svetog ratnika jel da....

i to je ok...ali mnogo agresivno to radis....sta je pravoslavlje i citavo hriscanstvo???

religija ljubavi ,jel da?

agresija koju ti nosis u svojim postovima sa svim ovim velikim slovima naterace nekog ko je na granici da stvarno pomisli kako to nije nista bolje od sekti...znas i sam kakve su sekte - slatkorecive.
prema tome oni su razvili pravu tehniku zavodjenja i pridobijanja ljudi...a ne kao ti.siriti veru prvenstveno znaci biti dobar politicar i trgovac.

razmisli o tome !

Bl, poslenji put ti kazem (nadam se poslednji), da ne pljujemo (bar ne ja) po pravoslavlju!
ja pljujem po tebi i po tvojim fasistickim stavovima...

Vragolasta Amfibija:
e ok...ti sebe smatras kao nekog svetog ratnika jel da....

i to je ok...ali mnogo agresivno to radis....sta je pravoslavlje i citavo hriscanstvo???

religija ljubavi ,jel da?

agresija koju ti nosis u svojim postovima sa svim ovim velikim slovima naterace nekog ko je na granici da stvarno pomisli kako to nije nista bolje od sekti...znas i sam kakve su sekte - slatkorecive.
prema tome oni su razvili pravu tehniku zavodjenja i pridobijanja ljudi...a ne kao ti.siriti veru prvenstveno znaci biti dobar politicar i trgovac.

razmisli o tome !
Ја нисам против људи који су у јереси или секти ја сам против те јереси или секте, разумеш ли ме.
ПРАВОСЛАВЉЕ ЈЕ ЈЕДИНО ХРИШЋАНСТВО, остало је бедна копија Хришћанства.
Ја нити могу кога да одбијем нити придобијем, ако Господ некоме да памети и разума да схвати истину он ће схватити, ја нисам тај који може некога да приведе истини, али могу да браним истину

i te kako mozes da odbijes. Kao sto ti je i vragolasta amfibija rekla, kao sto sam ti i ja rekao pre nekog vremema, i kao sto ti je dosta ljudi reklo....

Бл:
Ја стварно не разумем вас???
Пљујете НЕ ТИ већ некил ликови фрикови по Православљу, промовишу сатанизам(паганизам) и ја кажем и назовем то правим речима или ти истину кажем о томе и сви на мене, те нисам овакав, па нисам онакав. ИТИНА СЕ МОРА РЕЋИ. ПРАВОСЛАВЉЕ СЕ МОРА ИСПОВЕДИТИ ПО БИЛО КОЈУ ЦЕНУ

Svojim stavom mnogo si bliži satani nego Pravoslavnoj vjeri... :roll: :roll: :roll: :roll:

g-rock:
nikako da mi odgovorite> zasto je zlo protiviti se bogu i biti sam swoj bog, tj imati swoje misljenje koje se razlikuje??? mozda je bog bio nepogresiv, ali sada smo na visem stupnju intelektualnom i socioloskom i imamo swoje vizije?
to ne mora da znaci po automatizmu da je neko los, zao?

Зло је противити се Господу зато што нам је он дао десет Божијих заповести. Ја ћу Ти навести само пет:

5. Поштуј оца својега и матер своју, да ти добро буде и да дуго
поживиш на земљи.
6. Не убиј.
7. Не чини прељубе.
8. Не кради.
9. Не сведочи лажно на ближњега својега.
10. Не пожели ништа што је туђе.

Ако погледаш ове заповести увидећеш и сам ДА ЈЕ ВЕЛИКО ЗЛО АКО ИХ СЕ НЕ ПРИДРЖАВАШ... Ти можеш имати о многим стварима сопствено мишљење... али ако верујеш да ћеш "бити сам свој бог" тако што ћеш убити, красти, чинити прељубе, сведочити лажно или желети оно што је туђе БУДИ СИГУРАН ДА СИ НА ТЕШКОЈ СТРАНПУТИЦИ.

Људи јесу на веома високом интелектуалном и технолошком ступњу али опет они су само људи - нису Бог, јер само је Он непогрешив... а сваки човек, па макар то био и највећи геније је - само грешан ЧОВЕК а не БОГ.

Ако имаш своје визије о животу - то наравно уопште не мора да значи да си зао, али ако су Твоје визије супротне овим заповестима које Ти наведох... онда сам одлучи о чему се ради... 8-)

И видех Звер како излази из мора, која је имала десет рогова и седам глава, а на њеним роговима десет круна и на њеним главама богохулна имена. 2. И Звер коју видех беше као пантер, и ноге јој беху као у медведа, а уста јој као у лава.

18. Овде је мудрост. Ко има /Христов/ ум нека израчуна број Звери; а њен је број шесто шездесет и шест. « ('Откривење', 13. погл.)

On jeste bio prvi medju andjelima i ime njegovo bese SAMUIL, ali ali pao je u nemilost jer je pomislio da Bog vise voli ljude i vise srece daje njima, uprljavsi svoje srce necistim osecanjima besa i zlobe pao je...i odlucio da se osveti tvorcu tako omrazenog i nesavrsenog ljudskog sveta...

Sveta cija su ga zverstva odavno nadmasila...

Sily:
On jeste bio prvi medju andjelima i ime njegovo bese SAMUIL, ali ali pao je u nemilost jer je pomislio da Bog vise voli ljude i vise srece daje njima, uprljavsi svoje srce necistim osecanjima besa i zlobe pao je...i odlucio da se osveti tvorcu tako omrazenog i nesavrsenog ljudskog sveta...

Sveta cija su ga zverstva odavno nadmasila...

8) pricha o rvom, palom andjelu je izmishljena ko i ostatak te knjige 8)

a meni jadno da neko izmisli neki entitet zla kog krivi za svoje postupke :roll:

a josh mi jadnije kad neko misli "mi imamo 10 zapovesti, a vi ste svi zli!!!"

moral je bio mnogo ranije izmishjen, dok su jevreji josh vukli kamenje po egiptu, a kamo li pisali stari zavet!!! a zakoni postoje isto toliko dugo...

al ne... ja nisam hriscanin i zao sam jer nemam svetu knjigu, pa nije imalo gde da se napishe :roll:
a kad su templari pobili par stotina hiljada nehriscana u jerusalimu, popovi silne "nevernike" po evropi... gde je onda bilo "ne ubi"???

al OK... slusham malopre Kuchica, Master of Demagogy 8) pa mi jasno kako moze neko toliko licemeran da bude :(

izgleda da je ljudski...

Mislim da smo otisli daleko od teme, tj interesantne pesmice koju sam slucajno pronasao ... Sto se pravoslavlja tice i ostalih vera, ne postoji ni jedna koja propoveda lose (ne pricam o sektama), sto se tice apsolutno strogog shvatanja pravoslavlja, mislim da je i to velika greska. Ja citam po malo dela Vladike Nikolaja i pokusavam shvatiti neke stvari, ali nikada mi ni na pamet ne bi palo da budem toliko agresivan kao pojedinci na ovom forumu, braneci pravoslavlja. Na posletku, svi mi imamo mogucnos izbora i na neke stvari mozemo sami uticati. Mislim da je apsolutno pogresno napadati, pa to nas je i dovelo dovde gde se nalazimo, bez obzira sto smo mi u odbrambenim pozicijama ...

Ма нееееееееее, ПРАВОСЛАВЉЕ СЕ БРАНИ, али што ми у кнтра-нападу узмемо нових територија, па нека престану да нас нападају

crow:
8) pricha o rvom, palom andjelu je izmishljena ko i ostatak te knjige 8)

a meni jadno da neko izmisli neki entitet zla kog krivi za svoje postupke :roll:

a josh mi jadnije kad neko misli "mi imamo 10 zapovesti, a vi ste svi zli!!!"

moral je bio mnogo ranije izmishjen, dok su jevreji josh vukli kamenje po egiptu, a kamo li pisali stari zavet!!! a zakoni postoje isto toliko dugo...

al ne... ja nisam hriscanin i zao sam jer nemam svetu knjigu, pa nije imalo gde da se napishe :roll:
a kad su templari pobili par stotina hiljada nehriscana u jerusalimu, popovi silne "nevernike" po evropi... gde je onda bilo "ne ubi"???

al OK... slusham malopre Kuchica, Master of Demagogy 8) pa mi jasno kako moze neko toliko licemeran da bude :(

izgleda da je ljudski...

Pa jevreji nisu ni napisali bibliju, oni su samo sakupili i prepisali neke price koje su vec postojale na tim teritorijama samo su ih malo preradili da imaju pouku, i da im idu na ruku,
to ko kad bi rekli da je Vuk izmislio srpski jezik i gramatiku, samo zato sto je pokupio ono
sto je vec postojalo!

Back